Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση προεδρείου Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βοστώνης

Χθες το πρωί σε εγκάρδια ατμόσφαιρα έγινε η συνάντηση του Προέδρου κ. Γιάννη Ράμμου και των δύο Αντιπροέδρων κ..κ. Βασίλείου Καυκά και Μιλτιάδη Αθανασόπουλου με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βοστώνης κ.κ. Μεθόδιο παρόντος και του πανοσιολογιότατου Αρχιμανδίτη Κλεόπα Στρογγύλη με θέμα την παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας η οποία θα γίνει την Κυριακή, 6 Απριλίου, 2014.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Μητροπολίτη και συζητήθηκαν τα θέματα γύρο από την παρέλαση και τις άλλες εκδηλώσεις που θα γίνουν της ημέρες πριν της παρελάσεωw, όπως είναι αυτή που θα γίνει στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέτης την Παρασκευή, 4 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι όπου στην αρχή θα γίνει δεξίωση και στις 1:00μ.μ. η επίσημη τελετή μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον Οθωμανικό ζυγό.  

Μάλιστα οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Μητροπόλεως θα γράψουν έκθεση με θέμα «Φιλελληνισμός» και οι δύο καλύτερες εκθέσεις (μία στην Αγγλική και μία στην Ελληνική) θα διαβαστούν μέσα στο Κυβερνείο.

Ακόμα συζητήθηκε το επίσημο δείπνο, η δοξολογία και η παρέλαση η οποία φέτος έχει θέμα ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ για να τιμήσουμε τους Φιλέλληνες που στάθηκαν στο πλευρό του Ελληνικού λαού τόσο κατά την επανάσταση και τον αγώνα για την Ελληνική Ανεξαρτησία αλλά και τους σύγχρονους Φιλέλληνες που με διαφόρους τρόπους τιμούν τον Ελληνικό Πολιτισμό και τον Ελληνισμό γενικότερα.

Ο Σεβασμιώτατος Βοστώνης δήλωσε «είμαι μαζί σας σε ότι χρειάζεστε και μπορώ να βοηθήσω».  Να σημειώσουμε ότι ο Μητροπολίτης Βοστώνης θα είναι ο ένας από τους τρεις τελετάρχες της φετινής παρέλασης.  Ο Δήμαρχος Βοστώνης Μάρτιν Γουόλς και ο Έλληνας Πρέσβης στην Ουάσιγκτον κ. Χρήστος Παναγόπουλος θα είναι η άλλοι δύο τελετάρχες.


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου