Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση προεδρείου Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βοστώνης

Χθες το πρωί σε εγκάρδια ατμόσφαιρα έγινε η συνάντηση του Προέδρου κ. Γιάννη Ράμμου και των δύο Αντιπροέδρων κ..κ. Βασίλείου Καυκά και Μιλτιάδη Αθανασόπουλου με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βοστώνης κ.κ. Μεθόδιο παρόντος και του πανοσιολογιότατου Αρχιμανδίτη Κλεόπα Στρογγύλη με θέμα την παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας η οποία θα γίνει την Κυριακή, 6 Απριλίου, 2014.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Μητροπολίτη και συζητήθηκαν τα θέματα γύρο από την παρέλαση και τις άλλες εκδηλώσεις που θα γίνουν της ημέρες πριν της παρελάσεωw, όπως είναι αυτή που θα γίνει στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέτης την Παρασκευή, 4 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι όπου στην αρχή θα γίνει δεξίωση και στις 1:00μ.μ. η επίσημη τελετή μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον Οθωμανικό ζυγό.  

Μάλιστα οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Μητροπόλεως θα γράψουν έκθεση με θέμα «Φιλελληνισμός» και οι δύο καλύτερες εκθέσεις (μία στην Αγγλική και μία στην Ελληνική) θα διαβαστούν μέσα στο Κυβερνείο.

Ακόμα συζητήθηκε το επίσημο δείπνο, η δοξολογία και η παρέλαση η οποία φέτος έχει θέμα ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ για να τιμήσουμε τους Φιλέλληνες που στάθηκαν στο πλευρό του Ελληνικού λαού τόσο κατά την επανάσταση και τον αγώνα για την Ελληνική Ανεξαρτησία αλλά και τους σύγχρονους Φιλέλληνες που με διαφόρους τρόπους τιμούν τον Ελληνικό Πολιτισμό και τον Ελληνισμό γενικότερα.

Ο Σεβασμιώτατος Βοστώνης δήλωσε «είμαι μαζί σας σε ότι χρειάζεστε και μπορώ να βοηθήσω».  Να σημειώσουμε ότι ο Μητροπολίτης Βοστώνης θα είναι ο ένας από τους τρεις τελετάρχες της φετινής παρέλασης.  Ο Δήμαρχος Βοστώνης Μάρτιν Γουόλς και ο Έλληνας Πρέσβης στην Ουάσιγκτον κ. Χρήστος Παναγόπουλος θα είναι η άλλοι δύο τελετάρχες.


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου