Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Τίμησαν τη μνήμη του Θ. Κολοκοτρώνη

gortinioi2

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2014

Την επέτειο των 171 χρόνων από το θάνατο του «Γέρου του Μωριά» τίμησε προχθές ο Σύνδεσμος των εν Ηλεία Γορτυνίων «ο Γρηγόριος ο Ε’» στον Πύργο. Το Αρχιερατικό Μνημόσυνο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Πύργου, όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός , ο οποίος στο κήρυγμα του συνέδεσε τα νοήματα του Ευαγγελίου της ημέρας με την μορφή και τα έργα του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη που αποτελούν δίδαγμα και σήμερα για κάθε Ορθόδοξο Έλληνα. 


Στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον ανδριάντα του Κολοκοτρώνη στην Πλατεία 25ης Μαρτίου (ΟΤΕ) στο κέντρο του Πύργου. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Ηλεία Γορτυνίων Γιώργος Μπράμος, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους σε αυτή την εκδήλωση τιμής. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μεγάλου στρατηγού και όλοι μαζί οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τον εθνικό ύμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου