Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και διάλυση του ΠΑΣΟΚ βλέπει η JP Morgan

Μέσα στο 2014 θα υπάρξουν εκλογές και μάλιστα με νικητή το ΣΥΡΙΖΑ, με 139 βουλευτές, φλερτάροντας δηλαδή την αυτοδυναμία. Αυτό σημειώνει η JP Morgan
Του Στέλιου Μπαμιατζή
Εκλογές εντός του 2014, με νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ, προβλέπει η JP Morgan, που σημειώνει ότι η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση θα εξασφαλίσει 139 βουλευτές.
Η εκτίμηση της είναι ότι θα υπάρχουν εκλογές στο τέλος του τρίτου τριμήνου ή στις αρχές του τέταρτου.
Ο διεθνής οίκος, σε ανάλογη έκθεσή του, δίνει πιθανότητα να διενεργηθούν εκλογές στην Ελλάδα στο περίπου 70%.
Η JP Morgan αναφέρει ότι μετά τις διπλές εκλογές του 2012, η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία περισσότερο από όσο εκτιμούσαν οι περισσότεροι αναλυτές.
Στην εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο διεθνής οίκος δίνει πιθανότητα νίκης πάνω από 60%, κάτι το οποίο όμως οφείλεται στην αντιπάθεια των πολιτών προς τις πολιτικές λιτότητας.
Ταυτόχρονα, επιταχύνεται η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, ενώ επισημαίνεται ότι και ο κυβερνητικός συνασπισμός έχει πλέον ισχνή πλειοψηφία.
Όσο για το ενδεχόμενο να μην γίνουν εκλογές μέσα στο 2014 υποστηρίζεται πως η Ελλάδα θα εισέλθει σε μια παρατεταμένη εκλογική περίοδο, με την προσοχή να στρέφεται μακριά από την εφαρμογή του μνημονίου.
Τέλος, η JP Morgan προβλέπει ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Χρυσή Αυγή, αναμένεται να φέρουν θετικά αποτελέσματα στις ευρωοεκλογές του Μαΐου και αυτό θα δώσει ώθηση και στα δύο κόμματα.
Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ προβλέπεται να κινηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε διάλυση.
Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου