Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ρεάλ: Είπε «όχι» στα εκατομμύρια της Coca Cola!

Συνεχίζεται η αναζήτηση χορηγούΤην Παρασκευή η Ρεάλ Μαδρίτης θα παρουσιάσει το projet της ανακατασκευής του γηπέδου της.

Την Παρασκευή η Ρεάλ Μαδρίτης θα παρουσιάσει το projet της ανακατασκευής του γηπέδου της.

Η Coca Cola προσέφερε 84,6 εκατ. ευρώ για να μπει το όνομά της μαζί με του γηπέδου της Ρεάλ - «Δεν οραματιζόμαστε ως όνομα για το γήπεδό μας το «Santiago Bernabeu Coca-Cola» αναφέρουν πηγές της ομάδας

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά χορηγό για να συγκεντρώσει ένα μέρος από τα 400 εκατ. ευρώ που χρειάζονται για την ανακατασκευή της έδρας της με τις Fly Emirates, Microsoft και Coca Cola να είναι κάποιοι από τους υποψήφιους «νονούς» του νέου γηπέδου.
Την Παρασκευή η Ρεάλ Μαδρίτης θα παρουσιάσει το projet της ανακατασκευής με την Coca Cola να μην συμμετέχει στη διαδικασία συνεργασίας, μετά το όχι από τη Βασίλισσα.
«Η σχέση ανάμεσα σε Ρεαλ και Coca Cola  είναι πολύ καλές, η Coca Cola είναι από τους επίσημους χορηγούς του συλλόγου, όμως προς το παρόν δεν οραματιζόμαστε ως όνομα για το γήπεδό μας το ‘Santiago Bernabeu Coca-Cola’», αναφέρεται από πηγές μέσα από την ομάδα της Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου