Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Ρεάλ: Είπε «όχι» στα εκατομμύρια της Coca Cola!

Συνεχίζεται η αναζήτηση χορηγούΤην Παρασκευή η Ρεάλ Μαδρίτης θα παρουσιάσει το projet της ανακατασκευής του γηπέδου της.

Την Παρασκευή η Ρεάλ Μαδρίτης θα παρουσιάσει το projet της ανακατασκευής του γηπέδου της.

Η Coca Cola προσέφερε 84,6 εκατ. ευρώ για να μπει το όνομά της μαζί με του γηπέδου της Ρεάλ - «Δεν οραματιζόμαστε ως όνομα για το γήπεδό μας το «Santiago Bernabeu Coca-Cola» αναφέρουν πηγές της ομάδας

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά χορηγό για να συγκεντρώσει ένα μέρος από τα 400 εκατ. ευρώ που χρειάζονται για την ανακατασκευή της έδρας της με τις Fly Emirates, Microsoft και Coca Cola να είναι κάποιοι από τους υποψήφιους «νονούς» του νέου γηπέδου.
Την Παρασκευή η Ρεάλ Μαδρίτης θα παρουσιάσει το projet της ανακατασκευής με την Coca Cola να μην συμμετέχει στη διαδικασία συνεργασίας, μετά το όχι από τη Βασίλισσα.
«Η σχέση ανάμεσα σε Ρεαλ και Coca Cola  είναι πολύ καλές, η Coca Cola είναι από τους επίσημους χορηγούς του συλλόγου, όμως προς το παρόν δεν οραματιζόμαστε ως όνομα για το γήπεδό μας το ‘Santiago Bernabeu Coca-Cola’», αναφέρεται από πηγές μέσα από την ομάδα της Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου