Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Εορτασμός της Ημέρας των Ελληνικών Γραμμάτων


Από τον Σύλλογο Ελλήνων Εκπαιδευτικών Μητροπόλεως Βοστώνης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου, 2014 και ώρα 3:00μ.μ. θα εορτάσωμε την Εορτή των Τριών Ιεραρχών και των Ελληνικών Γραμμάτων στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, 50 Goddard Avenue, Brookline, Massachusetts.
Οι μαθητές και μαθήτριες των Ελληνικών Σχολείων της Μητροπόλεως Βοστώνης θα απαγγείλουν ποιήματα, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν Ελληνικά.
Κύρια ομιλήτρια θα είναι η Δόκτορ Ευριδίκη Γεωργαντέλη.
Στο τέλος του προγράμματος θα γίνει η απονομή των Πιστοποιητικών Ελληνομάθειας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Μεθόδιο με την βοήθεια της Γενικού Προξένου κ. Ιφιγένειας Καναρά.
Θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους.  Είσοδος Ελεύθερη.

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου των Διδασκάλων της Μητροπόλεως Βοστώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου