Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Εορτασμός της Ημέρας των Ελληνικών Γραμμάτων


Από τον Σύλλογο Ελλήνων Εκπαιδευτικών Μητροπόλεως Βοστώνης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου, 2014 και ώρα 3:00μ.μ. θα εορτάσωμε την Εορτή των Τριών Ιεραρχών και των Ελληνικών Γραμμάτων στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, 50 Goddard Avenue, Brookline, Massachusetts.
Οι μαθητές και μαθήτριες των Ελληνικών Σχολείων της Μητροπόλεως Βοστώνης θα απαγγείλουν ποιήματα, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν Ελληνικά.
Κύρια ομιλήτρια θα είναι η Δόκτορ Ευριδίκη Γεωργαντέλη.
Στο τέλος του προγράμματος θα γίνει η απονομή των Πιστοποιητικών Ελληνομάθειας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Μεθόδιο με την βοήθεια της Γενικού Προξένου κ. Ιφιγένειας Καναρά.
Θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους.  Είσοδος Ελεύθερη.

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου των Διδασκάλων της Μητροπόλεως Βοστώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου