Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Συσπείρωση και... λασπολόγοι

Τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες το ενδιαφέρον στην Ομογένεια και γενικά στον Ελληνισμό ανέβηκε στο κατακόρυφο με το θέμα που προσπάθησε να δημιουργήσει “δημοσιογράφος" κίτρινης δημοσιογραφίας ο οποίος για να πουλήσει “hits” στο ιντερνέτ έγραψε σαχλαμάρες για την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Nέας Αγγλίας (Βοστώνης) και ακολούθησαν τα μέσα ενημέρωσης που "πιάστηκαν στον ύπνο" αναδημοσίευσαν τις ψευδείς ειδήσεις.
Στο “χορό” πιάστηκαν και ανεύθυνοι “παράγοντες” και “παραγόντισσες” παρακαλώ, τι ντροπή!  Τόση φασαρία όμως για το τίποτα. Τα χρήματα ήταν και είναι στον ειδικό λογαριασμό που άνοιξε η Ομοσπονδία για να βοηθηθεί η άτυχη κοπέλα και θα διατεθούν για το σκοπό που συγκεντρώθηκαν, τελεία και παύλα.
Το ερώτημα μας είναι σε ποιά τρύπα θα χωθούν οι υβριστές και οι συκοφάντες που βγήκαν στο facebook και έλεγαν ανυπόστατες κατηγόριες για την Ομοσπονδία της Βοστώνης. Κάποιοι που δεν γνώριζαν την αλήθεια πήραν θέση εναντίον της Οργάνωσης μέσα σε αυτούς και κάποιοι ελάχιστοι “δικοί μας” από τη Βοστωνη που έγραψαν και είπαν ανοησίες αντί να σηκώσουν το τηλέφωνο ή να στείλουν ένα e-mail στους ανθρώπους της διοίκησης της Ομοσπονδίας για να μάθουν την αλήθεια. Βγήκαν λοιπόν οι “δικαστές” να δικάσουν για κάτι που δεν γνώριζαν και έριξαν δηλητήριο σε αυτούς που εργάστηκαν, σε αυτούς που έβαλαν χρόνο και πλάτη μα πάνω από όλα έβαλαν το χέρι στη τσέπη να βοηθήσουν στον ιερό σκοπό να βοηθηθεί η άτυχη Μυρτώ με τα νοσήλια που δεν πληρώνει το ελληνικό δημόσιο.
Είναι από τις φορές που αναρωτιόμαστε γιατί; Γιατί τόση κακία; Είναι από ζήλια ή από ανευθυνότητα ή και από τα δύο; Ο κατάλογος υπάρχει με αυτούς τους συκοφάντες.
Από την άλλη μεριά όσοι γνώριζαν άφησαν τις όποιες διαφορές και έτρεξαν να συσπειρωθούν και να συμπαρασταθούν. Κομματικά, τοπικιστικά πέρασαν στο περιθώριο. Τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα από γνωστούς και άγνωστους ότι “είμαστε μαζί σας” ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι μία και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας πήρε όρκο τον περασμένο Σεπτέμβριο να διαφυλάττει την αλήθεια και να κάνει ότι μπορεί για τον Ελληνισμό, τον πολιτισμό μας, να κάνει ότι μπορεί για τον συνάνθρωπο.
Κρίμα, ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που χωρίς να ξέρουν έχουν γνώμη και μάλιστα οποιαδήποτε ώρα και στιγμή είναι έτοιμοι να προσβάλουν και να κατηγορήσουν όσους εργάζονται εθελοντικά.     Μερικοί έτρεξαν να κατεβάσουν τα γραπτά τους και τις βρισιές τους από το ιντερνέτ, από το facebook.   Είναι αργά, πολύ αργά .   Βλέπει ο Θεός όμως, βλέπει. Την επόμενη φορά που θα πάνε στον καθρέφτη ας κοιτάξουν καλά τον εαυτό τους και να ζητήσουν συγγνώμη.  Άραγε, υπάρχει φιλότιμο;

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου