Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Συσπείρωση και... λασπολόγοι

Τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες το ενδιαφέρον στην Ομογένεια και γενικά στον Ελληνισμό ανέβηκε στο κατακόρυφο με το θέμα που προσπάθησε να δημιουργήσει “δημοσιογράφος" κίτρινης δημοσιογραφίας ο οποίος για να πουλήσει “hits” στο ιντερνέτ έγραψε σαχλαμάρες για την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Nέας Αγγλίας (Βοστώνης) και ακολούθησαν τα μέσα ενημέρωσης που "πιάστηκαν στον ύπνο" αναδημοσίευσαν τις ψευδείς ειδήσεις.
Στο “χορό” πιάστηκαν και ανεύθυνοι “παράγοντες” και “παραγόντισσες” παρακαλώ, τι ντροπή!  Τόση φασαρία όμως για το τίποτα. Τα χρήματα ήταν και είναι στον ειδικό λογαριασμό που άνοιξε η Ομοσπονδία για να βοηθηθεί η άτυχη κοπέλα και θα διατεθούν για το σκοπό που συγκεντρώθηκαν, τελεία και παύλα.
Το ερώτημα μας είναι σε ποιά τρύπα θα χωθούν οι υβριστές και οι συκοφάντες που βγήκαν στο facebook και έλεγαν ανυπόστατες κατηγόριες για την Ομοσπονδία της Βοστώνης. Κάποιοι που δεν γνώριζαν την αλήθεια πήραν θέση εναντίον της Οργάνωσης μέσα σε αυτούς και κάποιοι ελάχιστοι “δικοί μας” από τη Βοστωνη που έγραψαν και είπαν ανοησίες αντί να σηκώσουν το τηλέφωνο ή να στείλουν ένα e-mail στους ανθρώπους της διοίκησης της Ομοσπονδίας για να μάθουν την αλήθεια. Βγήκαν λοιπόν οι “δικαστές” να δικάσουν για κάτι που δεν γνώριζαν και έριξαν δηλητήριο σε αυτούς που εργάστηκαν, σε αυτούς που έβαλαν χρόνο και πλάτη μα πάνω από όλα έβαλαν το χέρι στη τσέπη να βοηθήσουν στον ιερό σκοπό να βοηθηθεί η άτυχη Μυρτώ με τα νοσήλια που δεν πληρώνει το ελληνικό δημόσιο.
Είναι από τις φορές που αναρωτιόμαστε γιατί; Γιατί τόση κακία; Είναι από ζήλια ή από ανευθυνότητα ή και από τα δύο; Ο κατάλογος υπάρχει με αυτούς τους συκοφάντες.
Από την άλλη μεριά όσοι γνώριζαν άφησαν τις όποιες διαφορές και έτρεξαν να συσπειρωθούν και να συμπαρασταθούν. Κομματικά, τοπικιστικά πέρασαν στο περιθώριο. Τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα από γνωστούς και άγνωστους ότι “είμαστε μαζί σας” ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι μία και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας πήρε όρκο τον περασμένο Σεπτέμβριο να διαφυλάττει την αλήθεια και να κάνει ότι μπορεί για τον Ελληνισμό, τον πολιτισμό μας, να κάνει ότι μπορεί για τον συνάνθρωπο.
Κρίμα, ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που χωρίς να ξέρουν έχουν γνώμη και μάλιστα οποιαδήποτε ώρα και στιγμή είναι έτοιμοι να προσβάλουν και να κατηγορήσουν όσους εργάζονται εθελοντικά.     Μερικοί έτρεξαν να κατεβάσουν τα γραπτά τους και τις βρισιές τους από το ιντερνέτ, από το facebook.   Είναι αργά, πολύ αργά .   Βλέπει ο Θεός όμως, βλέπει. Την επόμενη φορά που θα πάνε στον καθρέφτη ας κοιτάξουν καλά τον εαυτό τους και να ζητήσουν συγγνώμη.  Άραγε, υπάρχει φιλότιμο;

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου