Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Νέα Υόρκη πρωτοπορεί


DSC_1507

Πρωτοπορεί η Ομοσπονδία Νέας Υόρκης για την προετοιμασία της παρέλασης, όπως απεικονίζεται στον «Ε.Κ.», με τελευταίο αυτό που δημοσιεύεται στην παρούσα έκδοση για την εκδήλωση παρουσίασης των τελεταρχών που έγινε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος
Αλλωστε, αρχίζει και μαζεύει ο καιρός και προτού το καταλάβουμε η 25η Μαρτίου θα χτυπήσει την πόρτα μας. Η εκδήλωση στο προξενείο συγκέντρωσε όλους τους θεσμικούς παράγοντες – τουλάχιστον ήταν παρόντες– συμπεριλαμβανομένου και του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου κι αυτό είναι προς τιμήν του διότι θα μπορούσε να στείλει κι αυτός κάποιον Αρχιμανδρίτη να τον αντιπροσωπεύσει.
Και η Ομοσπονδία Νέας Αγγλίας βρίσκεται σε καλή πορεία για τη διοργάνωση της παρέλασης και θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν δεν είχε μπλέξει με το κακότυχο θέμα του εράνου και της εκδήλωσης για την Μυρτώ, κι από εκεί που πήγε να κάνει καλό με φιλότιμο και συμπόνια, βρέθηκε στο στόχαστρο συκοφαντικής εκστρατείας. Κρίμα.
Αρκετά πια με αυτό το θέμα, να κοιτάξουμε, όπως έγραψα και σε άλλο σημείωμα, τα δικά μας, την Ομογένειά μας. Να συγκληθεί ανοιχτή συζήτηση για την παρέλαση και να παρευρεθούν όλοι αυτοπροσώπως Ομοσπονδία, Μητροπολίτης Μεθόδιος, γενική πρόξενος Ιφιγένεια Καναρά, κοινότητες και σύλλογοι, φοιτητές και επιστήμονες, επιχειρηματίες και ιερείς, όλοι μα όλοι. Να μη λείψει ή να μην κρυφτεί κανείς με κανένα πρόσχημα. Η παρέλαση είναι του Ελληνισμού και δεν χωρούν αποχές, μήτε παιχνίδια από κανέναν.
Θ.Κ.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου