Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Νέα Υόρκη πρωτοπορεί


DSC_1507

Πρωτοπορεί η Ομοσπονδία Νέας Υόρκης για την προετοιμασία της παρέλασης, όπως απεικονίζεται στον «Ε.Κ.», με τελευταίο αυτό που δημοσιεύεται στην παρούσα έκδοση για την εκδήλωση παρουσίασης των τελεταρχών που έγινε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος
Αλλωστε, αρχίζει και μαζεύει ο καιρός και προτού το καταλάβουμε η 25η Μαρτίου θα χτυπήσει την πόρτα μας. Η εκδήλωση στο προξενείο συγκέντρωσε όλους τους θεσμικούς παράγοντες – τουλάχιστον ήταν παρόντες– συμπεριλαμβανομένου και του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου κι αυτό είναι προς τιμήν του διότι θα μπορούσε να στείλει κι αυτός κάποιον Αρχιμανδρίτη να τον αντιπροσωπεύσει.
Και η Ομοσπονδία Νέας Αγγλίας βρίσκεται σε καλή πορεία για τη διοργάνωση της παρέλασης και θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν δεν είχε μπλέξει με το κακότυχο θέμα του εράνου και της εκδήλωσης για την Μυρτώ, κι από εκεί που πήγε να κάνει καλό με φιλότιμο και συμπόνια, βρέθηκε στο στόχαστρο συκοφαντικής εκστρατείας. Κρίμα.
Αρκετά πια με αυτό το θέμα, να κοιτάξουμε, όπως έγραψα και σε άλλο σημείωμα, τα δικά μας, την Ομογένειά μας. Να συγκληθεί ανοιχτή συζήτηση για την παρέλαση και να παρευρεθούν όλοι αυτοπροσώπως Ομοσπονδία, Μητροπολίτης Μεθόδιος, γενική πρόξενος Ιφιγένεια Καναρά, κοινότητες και σύλλογοι, φοιτητές και επιστήμονες, επιχειρηματίες και ιερείς, όλοι μα όλοι. Να μη λείψει ή να μην κρυφτεί κανείς με κανένα πρόσχημα. Η παρέλαση είναι του Ελληνισμού και δεν χωρούν αποχές, μήτε παιχνίδια από κανέναν.
Θ.Κ.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου