Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Δωμάτια-κολαστήρια στα παλάτια του Καντάφι

 Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2014
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ BBC4

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσίοτητας, δύο χρόνια μετά τη σύλληψη και το θάνατο του Μουαμάρ Καντάφι και αποκαλύπτουν την αρρωστημένη δράση του Λίβυου δικτάτορα, ο οποίος -στα 42 χρόνια που παρέμεινε στην εξουσία- βίασε, κακοποίησε και ανάγκασε να γίνουν σκλάβοι του σεξ, χιλιάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια ηλικίας μέχρι 14 χρονών.

Δωμάτια-κολαστήρια στα παλάτια του Καντάφι Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τις φωτογραφίες που παραθέτει η Daily Mail, από το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του BBC4 που θα προβληθεί τον Φεβρουάριο, στα παλάτια του Μουαμάρ Καντάφι υπήρχαν δεκάδες δωμάτια του σεξ, όπου ο αδίστακτος δικτάτορας οδηγούσε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14 ετών.
Είχε δημιουργήσει μάλιστα και ένα ιδιωτικό γυναικολογικό ιατρείο στο οποίο εξέταζε τα κορίτσια για να διαπιστώσει αν είναι υγιή πριν τα οδηγήσει στα δωμάτια-κολαστήριά του, καθώς και για να τα υποβάλλει σε εκτρώσεις μέτα την κακοποίηση και το βιασμό τους.
Τα θύματά του τα απήγαγε και τα κρατούσε φυλακισμένα για να τα βιάζει, αν και ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι βίαζε τα παιδιά. Αντίθετα, υποστήριζε πως ήταν τιμή των θυμάτων να «κοιμηθούν» με τον ηγέτη.
Δωμάτια-κολαστήρια στα παλάτια του Καντάφι Τα ανάγκαζε μάλιστα να βλέπουν πορνογραφικό υλικό, για να «εκπαιδεύονται» και αν κάποια από αυτά μετά τη βάναυση κακοποίησή τους πέθαναν, οι άνθρωποι του διεστραμμένου δικτάτορα, πέταγαν τα άψυχα σώματα τους σε πάρκινγκ και χωματερές.
Ο Καντάφι συνήθιζε να επιλέγει τα ανήλικα παιδιά, επισκεπτόμενος τα σχολεία. Όταν του άρεσε κάποιο παιδί, το ακουμπούσε στο κεφάλι. Μέσα σε λίγες ώρες οι σωματοφύλακέ του, το απήγαγαν, ενώ σε περίπτωση που προέβαλλαν αντίσταση οι γονείς, τους εκτελούσαν επί τόπου.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου