Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

«Τουρκοφάγος» έγραφε το όπλο του μακελάρη – «Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί» ανέφερε

 Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2019

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο ύποπτος ως δράστης για το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία, που συνελήφθη είναι Αυστραλός υπήκοος, ονόματι Μπρέντον Τάραντ (Brenton Tarant).
Αυτό που ωστόσο προκαλεί εντύπωση για τους Ελληνες και δημιουργεί ερωτηματικά είναι οι επιγραφές που φέρει το φονικό όπλο που φέρεται να χρησιμοποίησε ο Τάραντ.
Μεταξύ των χειρόγραφων επιγραφών, διακρίνεται κατά μήκους της κάνης και η λέξη «Τουρκοφάγος» γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες.
«Ερχόμαστε για την Κωνσταντινούπολη –
Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες»
Ο δράστης του μακελειού στο μανιφέστο του, που ανήρτησε στο twitter, πριν την επίθεση, μιλά για το όραμά του για μία Ευρώπη των «λευκών» και κάνει ειδική αναφορά στους Τούρκους, τους οποίους απειλεί με αφανισμό. Χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Τουρκίας «ηγέτη ενός από τους αρχαιότερους εχθρούς του λαού μας και ηγέτη του μεγαλύτερου ισλαμιστικού γκρουπ στην Ευρώπη» και τους Τούρκους μετανάστες «στρατιώτες του Ερντογάν που καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή την Ευρώπη».
«Μπορείτε να ζείτε ειρηνικά στα δικά σας εδάφη και μπορεί να μην σας πειράξει κανείς, στην ανατολική πλευρά του Βοσπόρου. Αλλά αν επιχειρήσετε να ζήσετε σε ευρωπαϊκά εδάφη, οπουδήποτε δυτικά του Βοσπόρου, θα σας σκοτώσουμε και θα σας διώξουμε από τα εδάφη μας. Ερχόμαστε για την Κωνσταντινούπολη και θα καταστρέψουμε κάθε τζαμί και κάθε μιναρέ στην πόλη. Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα ανήκει ξανά δικαιωματικά τους χριστιανούς. Φύγετε όσο έχετε ακόμα την ευκαιρία».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου