Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Το ευχαριστώ Ερντογάν σε Κατρούγκαλο : Τζαμί η Αγια-Σοφιά

 Δευτέρα, 25η Μαρτίου, 2019Πρόκληση ανήμερα 25η Μαρτίου
Πλήρως αδιάφορος για τους λαγούς και πετραχείλια που τάζει η κυβέρνηση Τσίπρα στην Τουρκία, εμφανίστηκε ο Ερντογάν. Συμπεριφερόμενος ωσάν ο ίδιος να έχει τον πρώτο λόγο στα ενεργειακά, είπε και ευχαριστώ στην Αθήνα προτείνοντας να γίνει τζαμί η Αγια-Σοφιά...
Με μία στοχευμένη συνέντευξη ανήμερα της 25ης Μαρτίου ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν καλωσόρισε την πολιτική συμβιβασμού και παραχωρήσεων στα εθνικά θέματα που ασκεί τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση Τσίπρα, ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να μετατρέψει την Αγια-Σοφιά σε τζαμί. Ο Ερντογάν, κάνοντας για μία ακόμη φορά επίδειξη ισχύος, καταδεικνύει πως δεν λογαριάζει οποιαδήποτε κίνηση «καλής θέλησης» από την ελληνική κυβέρνηση επιβεβαιώνοντας το διαχρονικό του δόγμα πως τίποτα δεν θέλει  να σταθεί εμπόδιο στις διεκδικήσεις του και πως το πάνω χέρι στις διμερείς σχέσεις το έχει εκείνος.
Ειδικότερα:
Ζήτημα μετατροπής της Αγια-Σοφιάς  σε τέμενος, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TGRT HABER, παρά το γεγονός ότι το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας απέρριψε τον περασμένο Σεπτέμβριο τη σχετική προσφυγή της τουρκικής Ένωσης Υπηρεσίας Μόνιμων Βακουφίων Ιστορικών Μνημείων και Περιβάλλοντος.
Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν ανέφερε ότι τις εκλογές, ίσως η είσοδος στην Αγια-Σοφιά γίνει δωρεάν.
«Μπορούμε να ανοίξουμε την Αγια-Σοφιά όχι ως μουσείο, αλλά ως τζαμί», δήλωσε.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου