Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019

Εκδήλωση στο κυβερνείο της Μασαχουσέτης για την Επανάσταση του 1821

Του Θεοδώρου Καλμούκου 

Στο βήμα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, Βασίλης Καυκάς. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο καθιερωμένος ετήσιος εορτασμός στο κυβερνείο της Μασαχουσέτης για την Επανάσταση του 1821 που οδήγησε στην απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Τούρκους.
Την εκδήλωση διοργανώνει η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας σε συνεργασία με τον Ελληνικής καταγωγής πολιτειακό γερουσιαστή Μπρους Ταρ.
Προηγήθηκε δεξίωση στους χώρους του κυβερνείου.
Θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ…
Ο Βασίλης Σκουλάς με το συγκρότημά του. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούλος.Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου