Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019

Εκδήλωση στο κυβερνείο της Μασαχουσέτης για την Επανάσταση του 1821

Του Θεοδώρου Καλμούκου 

Στο βήμα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, Βασίλης Καυκάς. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο καθιερωμένος ετήσιος εορτασμός στο κυβερνείο της Μασαχουσέτης για την Επανάσταση του 1821 που οδήγησε στην απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Τούρκους.
Την εκδήλωση διοργανώνει η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας σε συνεργασία με τον Ελληνικής καταγωγής πολιτειακό γερουσιαστή Μπρους Ταρ.
Προηγήθηκε δεξίωση στους χώρους του κυβερνείου.
Θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ…
Ο Βασίλης Σκουλάς με το συγκρότημά του. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούλος.Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου