Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Τίρανα: Νέες αναταραχές - Διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στη Βουλή

Κατά του Ράμα
Οι διαδηλωτές απέκλεισαν τους δρόμους που οδηγούν στο κτίριο της Βουλής και στη συνέχεια επιχείρησαν να εισβάλουν σε αυτό
Τίρανα: Νέες αναταραχές - Διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στη Βουλή | tanea.grΝέες επεισοδιακές διαδηλώσεις σημειώθηκαν σήμερα, Πέμπτη, στα Τίρανα από οπαδούς της αντιπολίτευσης που ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης Ράμα και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.
Οι διαδηλωτές απέκλεισαν τους δρόμους που οδηγούν στο κτίριο της Βουλής και στη συνέχεια επιχείρησαν να εισβάλουν σε αυτό, ωστόσο εμποδίστηκαν από την αστυνομία που έκανε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.
Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές ατόμων προκαλώντας την αντίδραση των διαδηλωτών, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στο κτίριό της αξιώνοντας την απελευθέρωσή τους.
Οι κινητοποιήσεις, οι οποίες έχουν κλιμακωθεί το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζονται από την κεντροδεξιά αξιωματική αντιπολίτευση που κατηγορεί το σοσιαλιστικό κόμμα του Εντι Ράμα για διαφθορά και διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα, κατηγορίες ωστόσο τις οποίες η κυβέρνηση αρνείται κατηγορηματικά.
Από την πλευρά του, ΕΕ και ΗΠΑ έχουν απευθύνει εκκλήσεις προς την αντιπολίτευση της χώρας να αποφύγει τη βία, ενώ σε πρόσφατες διαδηλώσεις ζήτησαν από τους βουλευτές να μην μποϊκοτάρουν τις εργασίες της Βουλής εξαιτίας των φαινομένων διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου