Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Το γιοτ των Τζάκι και Αριστοτέλη Ωνάση διατίθεται προς ενοικίαση σε «τσουχτερές» τιμές


Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2019Το διάσημο γιοτ που κάποτε ανήκε στον Αριστοτέλη Ωνάση και τη Τζάκι Κένεντι Ωνάση, διατίθεται προς ενοικίαση.Φωτογραφία: Wikipedia/Public Domain

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.Ελεύθερο προς ενοικίαση είναι το γιοτ που ανήκε στους Τζάκι Κένεντι Ωνάση και Αριστοτέλη Ωνάση, το «Christina O», όπως γράφει σε δημοσίευμά του το «CNN».
Η καναδική κυβέρνηση αγόρασε το 1954 το «Christina O» από τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον δεύτερο σύζυγο της Τζάκι. Ο Ελληνας μεγιστάνας ήταν αυτός που του έδωσε και το όνομά του, εμπνευσμένο από το όνομα της κόρης του, Χριστίνας Ωνάση.
Το «Christina O» διατίθεται προς ενοικίαση από την εταιρεία «Valef Yachts», η οποία ιδρύθηκε στην Ελλάδα και διατηρεί γραφεία και στις ΗΠΑ».
Ανάλογες της φήμης του είναι και οι τιμές ενοικίασης του γιοτ. Η χαμηλότερη τιμή ναύλωσής του είναι τα $636.000 για μία εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αναφέρει το «CNN». Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν και η ζήτηση είναι μεγαλύτερη, η τιμή ενοικίασης αγγίζει τα $795.000. Σε αυτές τις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα $27.000 της εγγύησης ή τα επιπλέον έξοδα, όπως τα καύσιμα, τα φαγητά και τα ποτά.
«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ειδικές εκδηλώσεις όπως το φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες ή η Formula 1», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.
Πολλές ήταν οι διάσημες προσωπικότητες που ήταν προσκεκλημένες στο γιοτ, όπως ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Τζον Γουέιν, η Μαρία Κάλλας, η Μέριλιν Μονρόε, ενώ εκεί πραγματοποιήθηκε και η γαμήλια τελετή του πρίγκιπα του Μονακό Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι.
Το γιοτ έχει μήκος 325 πόδια, 19 καμπίνες, μια τραπεζαρία 40 ατόμων και μία πισίνα η οποία μπορεί να μετατραπεί σε πίστα χορού.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου