Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Το γιοτ των Τζάκι και Αριστοτέλη Ωνάση διατίθεται προς ενοικίαση σε «τσουχτερές» τιμές


Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2019



Το διάσημο γιοτ που κάποτε ανήκε στον Αριστοτέλη Ωνάση και τη Τζάκι Κένεντι Ωνάση, διατίθεται προς ενοικίαση.Φωτογραφία: Wikipedia/Public Domain

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.Ελεύθερο προς ενοικίαση είναι το γιοτ που ανήκε στους Τζάκι Κένεντι Ωνάση και Αριστοτέλη Ωνάση, το «Christina O», όπως γράφει σε δημοσίευμά του το «CNN».
Η καναδική κυβέρνηση αγόρασε το 1954 το «Christina O» από τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον δεύτερο σύζυγο της Τζάκι. Ο Ελληνας μεγιστάνας ήταν αυτός που του έδωσε και το όνομά του, εμπνευσμένο από το όνομα της κόρης του, Χριστίνας Ωνάση.
Το «Christina O» διατίθεται προς ενοικίαση από την εταιρεία «Valef Yachts», η οποία ιδρύθηκε στην Ελλάδα και διατηρεί γραφεία και στις ΗΠΑ».
Ανάλογες της φήμης του είναι και οι τιμές ενοικίασης του γιοτ. Η χαμηλότερη τιμή ναύλωσής του είναι τα $636.000 για μία εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αναφέρει το «CNN». Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν και η ζήτηση είναι μεγαλύτερη, η τιμή ενοικίασης αγγίζει τα $795.000. Σε αυτές τις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα $27.000 της εγγύησης ή τα επιπλέον έξοδα, όπως τα καύσιμα, τα φαγητά και τα ποτά.
«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ειδικές εκδηλώσεις όπως το φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες ή η Formula 1», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.
Πολλές ήταν οι διάσημες προσωπικότητες που ήταν προσκεκλημένες στο γιοτ, όπως ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Τζον Γουέιν, η Μαρία Κάλλας, η Μέριλιν Μονρόε, ενώ εκεί πραγματοποιήθηκε και η γαμήλια τελετή του πρίγκιπα του Μονακό Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι.
Το γιοτ έχει μήκος 325 πόδια, 19 καμπίνες, μια τραπεζαρία 40 ατόμων και μία πισίνα η οποία μπορεί να μετατραπεί σε πίστα χορού.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου