Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

«Παγώνει» το πρόστιμο των 200 ευρώ για την 90χρονη που πουλούσε τερλίκια

Σα δε ντρέπονται οι σύγχρονοι «ληστές».  
Από ότι έχω διαβάσει έγινε επανάσταση για να ξεκουμπιστούν οι τούρκοι που έπαιρναν ότι ήθελαν από τους «Ρωμιούς» και σήμερα ο «νόμος» έκλεισε στη φυλακή μία γριούλα που έφτιαχνε και πούλαγε σοσόνια για να συμπληρώσει τη σύνταξη που οι ίδιοι της έκοψαν!  
Ε, εγώ δεν θέλω τέτοιους νόμους, ούτε και αυτούς που τους έγραψαν και τους επιβάλουν.  "Aλήτες"… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου