Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019

Ώρα της Γης: Η Αθήνα έσβησε τα φώτα - Στο σκοτάδι ο πλανήτης

Ώρα της Γης: Η Αθήνα έσβησε τα φώτα - Στο σκοτάδι ο πλανήτης | tanea.gr
Η «Ώρα της Γης» ξεκίνησε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2007 και σταδιακά εξελίχθηκε σε μαζική εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την προστασία του πλανήτη
Στο σκοτάδι βυθίστηκαν η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός, το Δημαρχείο και η Βουλή απόψε καθώς η Αθήνα συμμετέχει στην Ώρα της Γης σβήνοντας τα φώτα σε τοπόσημά της.
Η «Ώρα της Γης» ξεκίνησε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2007 και σταδιακά εξελίχθηκε σε μαζική εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την προστασία του πλανήτη.
Στην κινητοποίηση για το πλανήτη συμμετείχαν και άλλα και κτήρια της Αθήνας, καθώς και το «Ελευθέριος Βενιζέλος». 
Οι πολίτες όλου του κόσμου συμμετέχουν επίσης καθώς σβήσουν τα φώτα για μία ώρα, συμμετέχοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στέλνοντας μήνυμα κατά της κλιματικής αλλαγής.
Η εκδήλωση διοργανώνεται, κάθε χρόνο, νωρίς το βράδυ στο τέλος του Μαρτίου και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση σε ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος. Στις 20.30 (ώρα Ελλάδας), πολλά κτίρια και μνημεία βυθίστηκαν στο σκοτάδι επί μια ώρα.
Περισσότερες από 7.000 πόλεις σε τουλάχιστον 170 χώρες εκτιμάται ότι συμμετείχαν φέτος στην Ώρα της Γης, προκειμένου να στείλουν στους ηγέτες του κόσμου ότι η Γη θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου