Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Με αστυνομική συνοδεία θα κυκλοφορεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ


Για τρεις μήνες
Οι δύο αστυνομικοί θα αναλάβουν «υπηρεσία προσωπικής ασφαλείας» του κ. Γιαννούλη, για τρεις μήνες. Τι απαντά ο ίδιος
Την προστασία του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία, Χρήστου Γιαννούλη, με δύο αστυνομικούς αποφάσισε το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, έπειτα από τις έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα.
Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει το protothema.gr, οι δύο αστυνομικοί θα αναλάβουν «υπηρεσία προσωπικής ασφαλείας» του κ. Γιαννούλη, για τρεις μήνες.
Η απόφαση εκδόθηκε το περασμένο Σάββατο μετά το κύμα αποδοκιμασιών σε βάρος υπουργών, όπως ο Νίκος Παππάς, από πολίτες που διαμαρτύρονται για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Γιαννούλης κάνει λόγο για στοχοποίηση δική του και της οικογένειάς του που προέκυψε από τη διαστρέβλωση και την παρερμηνεία των δηλώσεών του. Ο ίδιος, στα τέλη Φεβρουαρίου, είχε χρησιμοποιήσει τον όρο «φασισταριά» για όσους διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών.
Τότε, ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέβει στο βήμα και είχε πει: «Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα» είχε αναφέρει, επιχειρώντας στη συνέχεια να μαζέψει τις δηλώσεις του.
Μιλώντας σήμερα στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία, σημειώνει πως «καθημερινά δέχομαι απειλές. Με τηλέφωνα στο σπίτι και απειλές ‘ξέρουμε που μένεις, πάρε το παιδί σου και πηγαίνετε στην Βενεζουέλα, είστε προδότες, θα σας κρεμάσουμε κλπ’».
Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει, επιμένοντας στη διαστρέβλωση των δηλώσεών του, υπογραμμίζει πως «ενημερώσαμε την αστυνομία για το ενδεχόμενο να  χρειαστούν μέτρα ασφαλείας».                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου