Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Με αστυνομική συνοδεία θα κυκλοφορεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ


Για τρεις μήνες
Οι δύο αστυνομικοί θα αναλάβουν «υπηρεσία προσωπικής ασφαλείας» του κ. Γιαννούλη, για τρεις μήνες. Τι απαντά ο ίδιος
Την προστασία του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία, Χρήστου Γιαννούλη, με δύο αστυνομικούς αποφάσισε το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, έπειτα από τις έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα.
Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει το protothema.gr, οι δύο αστυνομικοί θα αναλάβουν «υπηρεσία προσωπικής ασφαλείας» του κ. Γιαννούλη, για τρεις μήνες.
Η απόφαση εκδόθηκε το περασμένο Σάββατο μετά το κύμα αποδοκιμασιών σε βάρος υπουργών, όπως ο Νίκος Παππάς, από πολίτες που διαμαρτύρονται για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Γιαννούλης κάνει λόγο για στοχοποίηση δική του και της οικογένειάς του που προέκυψε από τη διαστρέβλωση και την παρερμηνεία των δηλώσεών του. Ο ίδιος, στα τέλη Φεβρουαρίου, είχε χρησιμοποιήσει τον όρο «φασισταριά» για όσους διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών.
Τότε, ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέβει στο βήμα και είχε πει: «Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα» είχε αναφέρει, επιχειρώντας στη συνέχεια να μαζέψει τις δηλώσεις του.
Μιλώντας σήμερα στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία, σημειώνει πως «καθημερινά δέχομαι απειλές. Με τηλέφωνα στο σπίτι και απειλές ‘ξέρουμε που μένεις, πάρε το παιδί σου και πηγαίνετε στην Βενεζουέλα, είστε προδότες, θα σας κρεμάσουμε κλπ’».
Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει, επιμένοντας στη διαστρέβλωση των δηλώσεών του, υπογραμμίζει πως «ενημερώσαμε την αστυνομία για το ενδεχόμενο να  χρειαστούν μέτρα ασφαλείας».                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου