Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019

Απεβίωσε η μητέρα του Πέτρου ΓαλάτουλαΝωρίτερα σήμερα, Κυριακή, 31 Μαρτίου, 2019 απεβίωσε στη Χίο η μητέρα του κ. Πέτρου Γαλάτουλα που είναι στέλεχος της Ομογένειας της Νέας Υόρκης αφού είναι αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας μείζονος Νέας Υόρκης και αρμόδιος για την Ελληνική Παρέλαση στη Νέα Υόρκη που θα γίνει την Κυριακή, 14 Απριλίου, 2019.
Επίσημες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κ. Γαλάτουλας είναι καθ’ οδόν προς την Χίο.

Θερμά Συλλυπητήρια  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου