Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2019


  • Τα μαζεύει ο ταξιτζής: Αισθάνομαι θλίψη, ο πανικός της στιγμής έφταιγε . Μιλώντας στο Open ο οδηγός ταξί εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό ενώ τόνισε ότι αντέδρασε έτσι επειδή πανικοβλήθηκε. Ισχυρίστηκε επίσης ότι παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά του. .
  • Έρευνα της ΕΛΑΣ μετά το σάλο με τη σύλληψη 90χρονης που πουλούσε παντόφλες. Nα ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η προσαγωγή της 90χρονης στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης, οι οποίοι πήγαν για έλεγχο στη λαϊκή, πιθανόν μετά από καταγγελία. .
  • Μπακογιάννης: Οι πολίτες ζητούν λύσεις στα καθημερινά. Ζητούμενο για τους πολίτες των Αθηνών είναι «τα πολύ απλά και βασικά» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. .
  • Μεγάλη φωτιά στο Πλωμάρι Μυτιλήνης . Δυνατοί άνεμοι στην περιοχή. Το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. .
  • Λαμία: Η εφιαλτική ιστορία με την αρπαγή και το βιασμό 14χρονης. Χειροπέδες σε δυο άτομα, ενώ αναζητούνται ακόμα τέσσερα από την Ασφάλειας Λαμίας, με τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού σε βάρος ανήλικης... .
Κόσμος
  • Ο Τραμπ πανηγυρίζει ότι νικήθηκε ο ISIS ενώ συνεχίζονται οι μάχες στη Συρία. "Σφοδρές μάχες συνεχίζονται στα περίχωρα της Μπαγούζ αυτή τη στιγμή για να εξαλειφθεί ό,τι έχει απομείνει από το Ισλαμικό Κράτος" ανέφερε ο Μουσταφά Μπαλί, ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου των SDF. .
  • Μέι: Πιθανή νέα αναβολή του Brexit με ταυτόχρονη διεξαγωγή ευρωεκλογών. Στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών οι ηγέτες της ΕΕ έδωσαν στη Μέι την αναβολή που ζητούσε ώστε να προσπαθήσει να περάσει τη συμφωνία από το βρετανικό κοινοβούλιο. .
  • Αμερικανική Γερουσία: Στρατηγικός εταίρος και σύμμαχος η Ελλάδα. Η γεωστρατηγική σημασία της Ελλάδας αλλά και το αναβαθμισμένο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας επισημαίνονται στο φετινό ψήφισμα που εξέδωσε η αμερικανική γερουσία για τον εορτασμό της 198ης επετείου της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. .
  • Γάζα: 2 νεκροί και 55 τραυματίες από πυρά Ισραηλινών. Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών σε δύο διαφορετικά σημεία κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων και συγκρούσεων κατά μήκος του φράχτη ασφαλείας που χωρίζει τη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ. .
  • Brexit:Προς διενέργεια ενδεικτικών ψηφοφοριών στη Βουλή για το τελικό πλάνο. Η βρετανική κυβέρνηση θα δώσει την ευκαιρία στους βουλευτές να καθορίσουν μέσα από μια διαδικασία ενδεικτικών ψηφοφοριών την κατάληξη του Brexit που προτιμά η πλειοψηφία αυτών, δήλωσε στο BBC ο υπουργός Επιχειρήσεων Γκρεγκ Κλαρκ. .
Πολιτική
  • ΝΔ: Δεν γνώριζε ο Τσίπρας την καταδίκη της Λοίζου για την παράνομη σύνταξη;. Πηγές από την Πειραιώς διερωτώνται ποιος συνεργάτης του κ. Τσίπρα επέλεξε την κ. Λοΐζου και μια ποια ακριβώς κριτήρια. .
  • Αντιδράσεις κατά Τσιρώνη για το ότι «τo Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο». Η δήλωση Τσιρώνη γίνεται σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία η Τουρκία κλιμακώνει την προκλητική ρητορική της. .
  • Τσίπρας: Η περιχαράκωση και η φοβικότητα δεν οδηγούν πουθενά. Όταν ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ αν θα κάνει αποδεκτή την παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου είπε ότι θα ενημερωθεί για το θέμα και στη συνέχεια θα δώσει την απάντησή του. .
  • Παραιτήθηκε η Μυρσίνη Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Υπό την σκιά των δημοσιευμάτων για την σύνταξη της νεκρής μητέρας της η υποψήφια ευρωβουλευτής αποσύρθηκε, αφήνοντας αιχμές για την Νέα Δημοκρατία. .
  • Πληροφορίες: Στο Μαξίμου η Λοΐζου, ανοιχτά όλα τα σενάρια. Αποφάσεις αναμένονται ακόμα και εντός της ημέρας. .
Οικονομία
  • Βενεζουέλα: Κυρώσεις στην τράπεζα Bandes και τις θυγατρικές της από ΗΠΑ. «Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Μαδούρο και όσοι τον στηρίζουν διαστρέβλωσαν τον αρχικό σκοπό της τράπεζας στο πλαίσιο της απέλπιδας προσπάθειάς τους να κρατηθούν στην εξουσία» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν. .
  • Σόιμπλε: Έφτασα στα πρόθυρα παραίτησης λόγω της Ελλάδας. Ο πρώην ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας επανέλαβε πως η χώρα μας δεν έπρεπε να είχε γίνει δεκτή στους κόλπους του ευρώ, κι ότι έπρεπε να είχε πάρει τάιμ-άουτ 10 ετών όταν άρχισε η κρίση. .
  • Γιατί η Βουλγαρία θα χάσει εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση άτακτου Brexit. Στην περίπτωση ενός Brexit χωρίς συμφωνία, η Βουλγαρία θα χάσει 111 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και όταν το Ηνωμένο Βασίλειο βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση με συμφωνία, οι ετήσιες ζημίες θα ανέλθουν στο ποσό των 61 εκατομμύρια ευρώ, αναφέρει έρευνα του γερμανικού ιδρύματος Bertelsmann, ευρήματα της οποίας μεταδίδουν βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης. .
  • Ένα στα τέσσερα καινούργια POS είναι ανενεργό. Δεν δίνουν καν στίγμα, δεν είναι συνδεδεμένα και προφανώς βρίσκονται σε κάποιο ντουλάπι, δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της cardlink. .
  • Τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς για να γεφυρωθεί το χάσμα στην α' κατοικία. Σε εξέλιξη αυτή την ώρα νέα τηλεδιάσκεψη των θεσμών με το οικονομικό επιτελείο, σε μια ακόμα προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές για το νέο πλαίσιο για την πρώτη κατοικία. .
Αθλητισμός
  • Επίσημα -6 στον Ολυμπιακό για την… αποχή από το ντέρμπι της Α1. Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε τις προβλεπόμενες ποινές στον Ολυμπιακό. .
  • Δεκτή η ένσταση, συνεχίζεται το ντέρμπι - Οι ποινές που επιβλήθηκαν σε ΠΑΟ. Τη συνέχιση του ντέρμπι από το σημείο που διακόπηκε αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League. Αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. .
  • «Σκότωσε» την Μπαρτσελόνα ο Κόπονεν και κράτησε ζωντανή την Μπάγερν. H Μπάγερν νίκησε την Μπαρτσελόνα 73-71 στην «Audi Dome» για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με buzzer beater του πρώην παίκτη των Καταλανών, Πέτερι Κόπονεν, και έφτασε στο 13-15 ρεκόρ, μένοντας «ζωντανή» στο «κόλπο» της πρόκρισης στα πλέι οφ, στερώντας από τους Ισπανούς το πλεονέκτημα και δίνοντας στην Εφές την τέταρτη προνομιούχο θέση. .
  • Euroleague: Διασυρμός Ολυμπιακού από την Γκραν Κανάρια. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν για τουρισμό στην Τενερίφη, γνωρίζοντας τον διασυρμό από την Γκραν Κανάρια με το βαρύτατο 90-67 και έπεσαν στο 14-14, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χάσουν την 8άδα! .
  • Με πρόστιμο τη γλίτωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την κίνηση... Σιμεόνε. Μόνο με πρόστιμο τη γλίτωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την κίνησή του να πανηγυρίσει όπως ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου