Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Αντιδράσεις κατά Τσιρώνη για το ότι το Καστελόριζο «δεν είναι στο Αιγαίο»

Μα καλά είναι «βαρεμένοι;»  Ξέρουμε ότι έχουν ένα βουλευτή Βαρεμένο, αλλά όλοι «βαρεμένοι;  Αυτό δεν το περιμέναμε!!!  Ρε ουστ, "μειοδότες"
Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η άνευ προηγουμένου και πάνω από όλα επικίνδυνη δήλωση του Γιάννη Τσιρώνη για το Καστελόριζο, τη στιγμή που η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις της, με τον υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, να δηλώσει πως τους ανήκει «η θάλασσα και ο βυθός του Αιγαίου και της Κύπρου»
   
Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η άνευ προηγουμένου, καθώς και επικίνδυνη δήλωση του Γιάννη Τσιρώνη για το Καστελόριζο, τη στιγμή που η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις της, με τον υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, να δηλώσει πως τους ανήκει «η θάλασσα και ο βυθός του Αιγαίου και της Κύπρου».
Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Β Αθήνας και νυν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είπε πως «το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. Γεωγραφικά δεν είναι στο Αιγαίο τι να κάνουμε τώρα. Είναι στην ανατολική Μεσόγειο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο είναι μια θάλασσα που φτάνει μέχρι την Κω και την Ρόδο».
Η δήλωση αυτή προκαλεί πολλά ερωτηματικά, με τον δήμαρχο του Καστελόριζου, Γιώργο Σαμψάκο, δε, να μένει άφωνος.
«Εμείς δηλαδή δεν ανήκουμε στο Αιγαίο; Δεν είμαστε στα Δωδεκάνησα; Που Ανήκουμε; Εμείς από παιδιά τραγουδάμε για το Αιγαίο και για την Ελλάδα. Μου κάνει τρομερή εντύπωση η δήλωση του κυρίου Τσιρώνη» είπε μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος του νησιού.
«Λανθασμένη δήλωση»
«Τέτοιες δηλώσεις αποτελούν βούτυρο στο ψωμί της Τουρκίας, η οποία δοθείσης ευκαιρίας λέει ότι το Καστελόριζο δεν έχει θαλάσσιες ζώνες διότι δεν ανήκει σε σύμπλεγμα του Αιγαίου» λέει αναφερόμενος στο γεγονός διεθνολόγος και συνεχίζει «πρόκειται για μία λανθασμένη δήλωση η οποία αφήνει ανοιχτή την κερκόπορτα, για μονομερείς υπαναχώρησεις της Ελλάδας από πάγιες θέσεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου