Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Συγκλόνισε ο αδερφός του Σωκράτη Κόκκαλη Jr με τον επικήδειο - Θρήνος στο τελευταίο αντίο

Παρασκευή, 20 Ιουλίου, 2018

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Σωκράτη Κόκκαλη τον νεότερο που πέθανε το περασμένο Σάββατο στο Cleveland, USA

Το «τελευταίο αντίο» στον Σωκράτη Κόκκαλη τον νεότερο, είπαν συγγενείς και φίλοι. Θρήνος στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών όπου εκατοντάδες άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε 
ηλικία 34 ετών, το Σάββατο 14 Ιουλίου κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στις ΗΠΑ.

Συγκλόνισε ο αδερφός του Σωκράτη Κόκκαλη Jr με τον επικήδειο - Θρήνος στο τελευταίο αντίοΗ εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό ενώ η ταφή γίνεται σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Από νωρίς στο ναό πήγε πλήθος κόσμου για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του, τους γονείς του Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη και τα αδέλφια του Πέτρο και Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη.



Τρεις ήταν οι επικήδειοι που εκφωνήθηκαν: Αγαπημένοι φίλοι του εκλιπόντος διηγήθηκαν ιστορίες από την κοινή τους πορεία που ανακόπηκε πρόωρα και ο αδελφός του Ντίνος, εκφώνησε το συγκλονιστικό από μέρους όλων των αδελφών: 
«Γεννήθηκες πρόωρα έφυγες πρόωρα. Βιάστηκες να ερθεις στη ζωή και βιάστηκες να φύγεις. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς ακόμη και τη στιγμή της βάφτισης σου. Δεν σταμάτησες να χαμογελάς. Ελπίζω να μας συγχωρέσεις που δεν μπορέσαμε να σε καταλάβουμε. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες για μας ο καλύτερος οδηγός. Όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε τα πάντα μαζί. Σήμερα καλούμαστε να σε 

αποχαιρετήσουμε αυτό δεν θα γίνει γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μας. Η μοίρα ξαφνικά σε παίρνει από κοντά μας. Εμείς θα σε έχουμε στο μυαλό μας να χαμογελάς. Πάνω απ' όλα όμως, θα λείψει σε όλους ένα αγόρι που δεν πρόλαβε να ζήσει», είπαν.
Λίγο πριν ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία έφτασαν στον Μητροπολιτικό Ναό ο 
πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Φίλης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, οι επιχειρηματίες Μιχάλης Σάλλας και Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Ευάγγελος Μαρινάκης, και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού μεταξύ των οποίων ο Τάκης Λεμονής, ο Τζόρτζεβιτς, ο Μ. Κουντούρης κ.λπ.
Επίσης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, o Αλέξανδρος Λυκουρέντζος, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Παναγιώτης Φασούλας, η Ελλη Στάη. 


Η ανακοίνωση της οικογένειας

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια Κόκκαλη «ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης» στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. 
«Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδερφού».

Η ηλεκτρονική σελίδα συλλυπητηρίων είναι: www.kokkalisfoundation.gr

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα στο «Μαζί για το Παιδί», (www.mazigiatopaidi.gr) και στον οργανισμό «ΕΛΙΖΑ» (www.eliza.org.gr).


Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Από πολύ νέος ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις των Ομίλων INTRACOM και INTRALOT. Αγαπούσε ιδιαίτερα την τεχνολογία και ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας INTRALOT με το όραμά του ηγήθηκε της αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου προϊόντων, ενώ σε προηγούμενες θέσεις ασχολήθηκε με το χώρο των κατασκευών μέσω της INTRAKAT, όπου κατείχε θέση στο Διοικητικό της Συμβούλιο. Από νωρίς επίσης έδειξε τη μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, εργάστηκε για την ΠΑΕ στο τμήμα χορηγιών και τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου του ΔΣ.   
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου