Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Νέος ύπατος πρόεδρος της AHEPA ο Γιώργος Λούκας- Οι αρχαιρεσίες του Υπατου Συνεδρίου


Σάββατο, 28 Ιουλίου, 2018



Στο βήμα ο νέος ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Γιώργος Λούκας (George E. Loucas). Αριστερά, διακρίνονται η Ντέμι Τόμας (Demi Thomas) νέα ύπατη πρόεδρος των Θυγατέρων της Πηνελόπης (δίπλα στον κ. Λούκα) και η Τατιάνα Τσαπραϊλη (Tatiana Tsaprailis), νέα ύπατη πρόεδρος των Κορών της Αθηνάς. Δεξιά ο ο Γκρέγκορι Βουρλούμης (Gregory Vourloumis) νέος ύπατος πρόεδρος των Υιών του Περικλέους. Πηγή: Order of AHEPA.
ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΙΤΙ. Νέος ύπατος πρόεδρος της AHEPA αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Λούκας (George E. Loucas), διαδεχόμενος τον κ. Καρλ Χόλιστερ (Carl R. Hollister), καθώς ολοκληρώθηκε το 96 Υπατο Συνέδριο της AHEPA στο Ατλάντικ Σίτι.
Ο κ. Λούκας, με δηλώσεις του στον δημοσιογράφο του «Ε.Κ.», Μιχάλη Κακιά, ευχαρίστησε θερμά τα μέλη για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και εξέφρασε την πεποίθησή του για τη συνέχιση των ιδανικών και των αξιών του οργανισμού.
«Αναλαμβάνω», είπε, «με αίσθημα ευθύνης τα νέα μου καθήκοντα. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να συνεχιστεί και να ενδυναμωθεί το μεγάλο έργο που επιτελεί η AHEPA εδώ και δεκαετίες. Πρώτο μου μέλημα η άμεση αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές της Ελλάδας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ομογενείς για τη φιλανθρωπία που για μία ακόμη φορά δείχνουν».

O πρώην ύπατος πρόεδρος AHEPA, Γιάννης Γροσομανίδης (John Grossomanides) ορκίζει το νέο ύπατο πρόεδρο της AHEPA, Γιώργο Λούκα (George E. Loucas). Διακρίνεται επίσης η σύζυγός του κ. Λούκα, Σάντρα (Sandra). Πηγή: Order of AHEPA.

Ο νέος υπατος πρόεδρος είναι για 37χρόνια μέλος του Chapter 480 του North Royalton του Οχάιο. Υπηρέτησε την AHEPA από πολλές ηγετικές θέσεις, μεταξύ των οποίων πιο πρόσφατα, ως ύπατος αντιπρόεδρος. Ο κ. Λούκας προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στην ηγεσία της AHEPA. Ο παππούς του, Γιώργος, υπηρέτησε ως ύπατος πρόεδρος το 1959.
Ως ύπατος πρόεδρος στις αρμοδιότητες του κ. Λούκα είναι μεταξύ άλλων να αποτελεί το επικεφαλής εκτελεστικό στέλεχος και τον κύριο εκπρόσωπος της Οργάνωσης για ΗΠΑ, Καναδά και Ευρώπη.
Ο κ. Λούκας, φαρμακοποιός και 3ης γενιάς δικηγόρος ίδρυσε την Loucas Law το 1995 με όραμα την προσφορά βοήθειας σε οικογένειες που υπέφεραν καταστροφικούς τραυματισμούς και άδικους θανάτους (wrongful death) στον τομέα του περίπλοκου αστικού δικαίου. Θεωρείται εκ των ηγετών στην μάχη κατά των θανάτων από υπερβολική δόση ναρκωτικών (Drug OD) που αφορούν υποθέσεις συνταγογράφησης παυσίπονων.
Οσον αφορά στο AHEPA Supreme Lodge, το όργανο που διευθύνει την AHEPA διεθνώς, στην εκτελεστική επιτροπή για το 2018-19 είναι οι:

Τα νέα μέλη του Supreme Lodge κατά την ορκωμοσία τους. Πηγή: Order of AHEPA.

Πρόεδρος στον Καναδά,  Χρήστος Αργυρίου (Christos Argiriou), Winnipeg, Manitoba.
Υπατος αντιπρόεδρος, Τζέιμς Κοκοτας (James Kokotas), Μπρούκλιν, Ν.Υ.
Υπατος γραμματέας, Γιώργος Χωριάτης (George Horiates), Esq., Moorestown, Ν.Ι.
Υπατος Ταμίας, Γιώργος Μπούρας (George Booras), Danville, Καλιφόρνια
Υπατος Σύμβουλος, Λου Ατσάβης (Lou G. Atsaves), Esq., Lake Forest, Ιλινόις
Εθνικός Σύμβουλος των Υιών του Περικλέους (Sons of Pericles National Advisor) Σάντυ Παπαδόπουλος (Sandy Papadopoulos), Ατλάντα, Τζώρτζια.
Υπατος Αθλητικός Διευθυντής, Κρις Ατσάβης (Chris Atsaves), Glenview, Ιλινόις.
Οι 9 Υπατοι Κυβερνήτες είναι:
Περιοχή I: Πίτερ Νάσος (Peter Nassos), Stone Mountain, Ga.
Περιοχή II: Γιώργος Παπασπύρου (George Papaspyrou), Riva, Md.
Περιοχή III: Γιώργος Καρατζιά (George Karatzia), Morganville, N.J.
Περιοχή IV: Τζακ Ισαάκ (Jack Isaac) New Britain, Conn.
Περιοχή V: Κρεγκ Θέρος (Craig Theros), Ann Arbor, Mich.
Περιοχή VI: Πίτερ Λέκας (Peter Lekas), Chicago.
Περιοχή VII: Νικ Ντίξι (Nick Dixie), Dallas, Texas.
Περιοχή VIII: Γουίν Στόρτον (Wynn Storton), Palm Desert, Calif.
Περιοχή X: Πάνος Πιτίρης (Phanos Pitiris), Nicosia, Cyprus.
Εκλέχτηκαν στην εκτελεστική επιτροπή του ΔΣ της AHEPA (Executive Committee of the AHEPA Board of Trustees): Πρόεδρος, Νικόλας Καρακώστας (Nicholas A. Karacostas), πρώην ύπατος πρόεδρος (PSP), Bayside, N.Y. και αντιπρόεδρος, Καρλ Χόλιστερ (Carl R. Hollister), πρώην ύπατος πρόεδρος (PSP), Mason, Ohio.
Εκλογές πραγματοποιήθηκαν και στα τμήματα της Οικογένειας της AHEPA (AHEPA Family):
Η Ντέμι Τόμας (Demi Thomas) από το Ridgewood της Ν.Ι. είναι η νέα ύπατη πρόεδρος (Grand President) των Θυγατέρων της Πηνελόπης (Daughters of Penelope).
Ο Γκρέγκορι Βουρλούμης (Gregory Vourloumis) από την Ατλάντα της Τζώρτζια είναι ο νέος ύπατος πρόεδρος των Υιών του Περικλέους (Sons of Pericles).
Η Τατιάνα Τσαπραϊλη (Tatiana Tsaprailis) από το Κάλγκαρι της Αλμπέρτα του Καναδά είναι η νέα ύπατη πρόεδρος των Κορών της Αθηνάς (Maids of Athena).
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου