Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Σπίρτζης: Ακούστε το σημερινό υπουργό Υποδομών τι έλεγε όταν ήταν πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Πώς να νομιμοποιήσετε αυθαίρετο στο Μάτι (βίντεο)

Παρέμβαση της Ομάδας Αλήθειας

Σπίρτζης: Πώς να νομιμοποιήσετε αυθαίρετο στο Μάτι (βίντεο)
Ο σημερινός υπουργός Υποδομών εξηγούσε όταν ήταν πρόεδρος του ΤΕΕ πώς θα μπορούσε κάθε ενδιαφερόμενος να νομιμοποιήσει το αυθαίρετό του στο Μάτι.Πηγή: ANA
Με βίντεο από την εποχή που ο σημερινός υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης ήταν πρόεδρος του ΤΕΕ και εξηγούσε πώς μπορεί κάποιος να νομιμοποιήσει αυθαίρετο στο Μάτι, παρεμβαίνει η Ομάδα Αλήθειας, τονίζοντας ότι «θα το επαναφέρει κάθε φορά που ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ θα μιλάει για αυθαίρετα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου