Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Κόβουν τις εμφανίσεις τους στον ΣΚΑΙ βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ

Πέμπτη, 26 Ιουλίου, 2018

Κόβουν τις εμφανίσεις τους στον ΣΚΑΙ βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛΕμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι αποφάσισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, μετά την αντιπαράθεση γύρω από τις καρατομήσεις στην Πυροσβεστική.

Με απόφαση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τη χυδαία επίθεση στο πρόσωπο των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, που σε εντεταλμένη υπηρεσία εκτέλεσε ο ΣΚΑΙ με αποκλειστικό στόχο να πλήξει το ηθικό των στελεχών και μελών των δύο Σωμάτων, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν θα συμμετέχουν πλέον σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού.
Ο ΣΚΑΙ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία.

Αλλά και ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον σταθμό σε μια πρωτοφανή απόφαση πολιτικών κομμάτων να μην επιτρέπουν στελέχη τους να συμμετέχουν σε εκπομπές.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου