Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Τα ντοκουμέντα της φρίκης: Η κόλαση που έζησαν στο Μάτι

Συνταρακτικές εικόνες

Τα ντοκουμέντα της φρίκης: Η κόλαση που έζησαν στο Μάτι
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που βίωσαν εκατοντάδες πολίτες στο Μάτι, το βράδυ της Δευτέρας. Βίντεο και φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν τη φρίκη, δείχνουν την κόλαση του Δάντη, το φόβο στα μάτια των ανθρώπων.
Η Ελια Κάλλια, πόσταρε στο λογαριασμό της στο Facebook μια σειρά φωτογραφιών και κάποια βίντεο δείχνει τα ντοκουμέντα της τραγωδίας. «Ζήσαμε την κόλαση και τον θάνατο. Παρακαλώ αναδημοσιεύσετε τις φωτογραφίες μήπως βοηθήσουμε ανθρώπους να βρουν τους δικούς τους. Σχόλια και like δεν χρειάζονται», αναφέρει.
Οπως φαίνονται στις φωτογραφίες και τα βίντεο εκατοντάδες έχουν καταφύγει στην παραλία για να σωθούν. Αλλοι έξω άλλοι μέσα στη θάλασσα αγωνιούν για τη ζωή τους, για τα παιδιά τους, τα εγγόνια. Αναζητούν μια ελπίδα βλέποντας τις φλόγες να είναι κοντά τους και τον καπνό να τους πνίγει. Εχουν στα χέρια τους μανάδες τα παιδιά τους ή σκυλιά που προσπαθούν να τα σώσουν.
Ανθρωποι στη θάλασσα, άνθρωποι που έχουν φύγει έντρομοι από τα σπίτια τους αρπάζοντας δυο πράγματα, την τσάντα τους, μια μπλούζα, το σκύλο τους, έχοντάς τα αγκαλιά πέφτουν στο νερό και προσπαθούν να απομακρυνθούν από την ακτή για να γλιτώσουν από τις φλόγες αλλά και από τον καπνό που τους πνίγει και δυσκολεύει την αναπνοή τους. Ανθρωποι στη θάλασσα με ένα κομμάτι πανί στο στόμα και στη μύτη για να μπορούν να αναπνέουν, μανάδες με τα παιδιά να κρέμονται από πάνω τους...
Κάποιοι από αυτούς κολύμπησαν ώρες και κατάφεραν να σωθούν. Περισυνελέγησαν αργότερα από εθελοντές που έσπευσαν με τα σκάφη τους στην περιοχή, από το λιμενικό, τη φρεγάτα Ελλη και άλλα πλοία. Κάποιοι άλλοι δεν τα κατάφεραν. 
Η αυτόπτης μάρτυρας κ. Κάλλια δημοσιεύει τα ντοκουμέντα της φρίκης.


 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου