Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Δεν άντεξε (3-2), αλλά ελπίζει ο Αστέρας


Παρασκευή, 27 Ιουλίου, 2018


Παρότι άριστα διαβασμένος, ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με σκορ 3-2 από τη Χιμπέρνιαν την Πέμπτη το βράδυ στο Εδιμβούργο στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι Αρκάδες έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκαν με δύο γκολ του Γιώργου Κυριακόπουλου. Στην επανάληψη όμως «λύγισαν» στην πίεση των Σκωτσέζων και ηττήθηκαν. Μία ήττα που ωστόσο δεν τους αφήνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης, αφού τους φτάνει και το 1-0 για την πρόκριση στη ρεβάνς της Τρίπολης την ερχόμενη Πέμπτη.
Η Χιμπέρνιαν ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την απόλυτη ψυχρολουσία. Στο 12′ ο Τσιλιανίδης έκανε… ποδιά για τον Κυριακόπουλο, που από αριστερά σούταρε στην κλειστή γωνία του Μπογκντάν και άνοιξε το σκορ. Το γκολ επηρέασε τους Σκωτσέζους, που έψαχναν τα πατήματα τους.
Οι Αρκάδες ωστόσο, ήταν άριστα διαβασμένοι και δεν τους επέτρεψαν να κάνουν καθαρές φάσεις. Είχαν κάποιες καλές στιγμές οι «Χιμπς» μέχρι το μισάωρο, εκεί ήρθε όμως και δεύτερη «σφαλιάρα». Στο 35′ από κεφαλιά του Μανιά, ο Κυριακόπουλος έπιασε μια βολίδα και έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό, ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να αποδοκιμάζουν την ομάδα τους κατά την αποχώρηση της για τα αποδυτήρια.
Οντες με την πλάτη στον τοίχο, οι Σκωτσέζοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη. Αφού τη γλύτωσαν στην ευκαιρία του Τσιλιανίδη στο 62′ λοιπόν, δύο λεπτά αργότερα μείωσαν σε 2-1. Σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ, ο Αμπρόουζ πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αστέρα. Εν συνεχεία, οι Αρκάδες είχαν μία ακόμα καλή στιγμή με τον Τσιλιανίδη στο 67′, ενώ οι «Χιμπς» στο τελευταίο 20λεπτο επιχείρησαν να απειλήσουν με… γεμίσματα.
Πλησίασαν στην ισοφάριση στο 70′ και τελικά τα κατάφεραν με πλασέ του Γκρέι στο 77ο λεπτό. Εκαναν θρίλερ τα τελευταία λεπτά, όπου και οι δύο ομάδες είχαν κάποια σουτ. Στο χειρότερο σημείο όμως, ο Πασαλίδης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Αστέρα με δέκα παίκτες. Η Χιμπέρνιαν άγγιξε το γκολ με τον Μπόιλ στο 90′ και εν τέλει η απόλυτη ανατροπή έγινε στο 93′ με τον Καμπερί να γράφει το τελικό 3-2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (55′ Ρόλε), Καλτσάς (77′ Άνχελ), Μουνάφο, Τσιλιανίδης (87′ Χριστόπουλος), Μανιάς
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου