Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Αλλαγή σκυτάλης στην πιο προσοδοφόρα μονάδα της Ρωσικής Εκκλησίας

Τρίτη, 31 Ιουλίου, 2018

Νέος διευθυντής στη «Σοφρίνο», που έχει κύκλο εργασιών 36 εκατ. ευρώ, είναι ο Γκριγκόρι Αντιουφέγιεφ

Ο πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος διόρισε νέο γενικό διευθυντή στην λίαν προσοδοφόρα μονάδα παραγωγής θρησκευτικών ειδών «Σοφρίνο» τον Γκριγκόρι Αντιουφέγιεφ.  Την προηγουμένη, το Πατριαρχείο της Μόσχας αποδέσμευσε από όλα τα αξιώματα της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας τον πρώην διευθυντή Γιεβγκένι Παρχάγεφ, ο οποίος διεύθυνε την επιχείρηση από το 1987.

Ο Αντιουφέγιεφ στο διάστημα 1998-2010 διετέλεσε επικεφαλής της επιτροπής τουρισμού του Δήμου της Μόσχας επί δημαρχίας Γιούρι Λουζκόφ. Πριν από το 1991 ήταν μόνιμος αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων. 
Η επιχείρηση «Σοφρίνο» της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, επισημαίνει η εφημερίδα Kommersant, είναι η πιο επικερδής επιχείρηση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με κύκλο εργασιών που φθάνει τα 2,65 δισεκατομμύρια ρούβλια (36 εκατ. ευρώ). Το εργοστάσιο παράγει κεριά, εικόνες και αλλά θρησκευτικά είδη.

Ο Ρομάν Λούνκιν, επικεφαλής του Κέντρου μελέτης προβλημάτων Θρησκείας και Κοινωνίας, εκτιμά ότι οι επιχειρήσεις «Σοφρίνο» και « Ντανίλοφσκαγια» είναι οι βασικές επιχειρήσεις από τα έσοδα των οποίων διαμορφώνεται ο προϋπολογισμός του Πατριαρχείου Μόσχας. Το «Σοφρίνο» διαθέτει το μονοπώλιο στην παραγωγή κεριών και εκκλησιαστικών ειδών.

Τη Δευτέρα, το πρακτορείο TASS επικαλούμενο μαρτυρίες, έγραψε ότι η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες στο «Σοφρίνο». Ωστόσο πηγή του πρακτορείου Interfax διέψευσε τις πληροφορίες.

Το 2017 το υπουργείο Εσωτερικών άσκησε δίωξη για απάτη σε βάρος του πρώην προέδρου και συνιδιοκτήτη της χρεοκοπημένης τράπεζας «Σοφρίνο» Ντμίτρι Μάλισεφ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου