Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία το Λαϊκό Πανηγύρι Lowell Folk Festival, 2018. Lowell, Massachusetts, USA

Δευτέρα, 30 Ιουλίου, 2018

Το άγαλμα της θεάς Νίκης έξω από το Δημαρχείο του Lowell
Να σημειώσουμε ότι είναι η τέταρτη φορά στην ιστορία της πόλης
που ο Δήμαρχος είναι Ελληνικής καταγωγής, Βασίλειος Σαμαράς

Κοντά στις 350,000 υπολογίζουν οι διοργανωτές ότι πέρασαν από το Λαϊκό πανηγύρι που έγινε τις τρεις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της πόλης (down town)όπου όλες οι εθνικότητες που αποτελούν το “μωσαϊκό” της πόλης.
Μαζί με τις κοντά 36 εθνικότητες, όπως Έλληνες, Πολωνούς, Γερμανούς, Ιρλανδούς, Γάλλους, Ιταλούς, Πορτογάλους, Λαοζιάνους, Καμποζιάνους, Σύριους, ... και εκατοντάδες επιχειρηματίες είχαν κατακλύσει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
17 ορχήστρες και δεκάδες D.J. Έπαιζαν μουσική από όλο τον κόσμο. Τεράστιες τέντες αλλά και μικρότερες ήταν γεμάτες κόσμο όπως γεμάτα ήταν τα καταστήματα και οι δρόμοι όπου είχαν γίνει πεζόδρομοι.
Ουρές μπροστά από τα Ελληνικά περίπτερα


Τα δύο Ελληνικά περίπτερα, αυτό της Αγίας Τριάδος και του Ημερήσιου Ελληνο-Αμερικάνικου Σχολείου έκαναν χρυσές δουλειές με τα Ελληνικά φαγητά, και τα γλυκά.Να σημειώσουμε ότι και τα δύο περίπτερα ξεπούλησαν από ενωρίς το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου