Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία το Λαϊκό Πανηγύρι Lowell Folk Festival, 2018. Lowell, Massachusetts, USA

Δευτέρα, 30 Ιουλίου, 2018

Το άγαλμα της θεάς Νίκης έξω από το Δημαρχείο του Lowell
Να σημειώσουμε ότι είναι η τέταρτη φορά στην ιστορία της πόλης
που ο Δήμαρχος είναι Ελληνικής καταγωγής, Βασίλειος Σαμαράς

Κοντά στις 350,000 υπολογίζουν οι διοργανωτές ότι πέρασαν από το Λαϊκό πανηγύρι που έγινε τις τρεις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της πόλης (down town)όπου όλες οι εθνικότητες που αποτελούν το “μωσαϊκό” της πόλης.
Μαζί με τις κοντά 36 εθνικότητες, όπως Έλληνες, Πολωνούς, Γερμανούς, Ιρλανδούς, Γάλλους, Ιταλούς, Πορτογάλους, Λαοζιάνους, Καμποζιάνους, Σύριους, ... και εκατοντάδες επιχειρηματίες είχαν κατακλύσει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
17 ορχήστρες και δεκάδες D.J. Έπαιζαν μουσική από όλο τον κόσμο. Τεράστιες τέντες αλλά και μικρότερες ήταν γεμάτες κόσμο όπως γεμάτα ήταν τα καταστήματα και οι δρόμοι όπου είχαν γίνει πεζόδρομοι.
Ουρές μπροστά από τα Ελληνικά περίπτερα


Τα δύο Ελληνικά περίπτερα, αυτό της Αγίας Τριάδος και του Ημερήσιου Ελληνο-Αμερικάνικου Σχολείου έκαναν χρυσές δουλειές με τα Ελληνικά φαγητά, και τα γλυκά.Να σημειώσουμε ότι και τα δύο περίπτερα ξεπούλησαν από ενωρίς το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου