Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ζωντανός ο Ατρόμητος στο Μπρεστ

Παρασκευή, 27 Ιουλίου, 2018




Στιγμιότυπο από το παιχνίδι του Ατρόμητου με την Μπρεστ στην Λευκορωσία με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Βασιλακάκη. (φωτογραφία Ευρωκίνηση)
Από την … κόλαση στον… παράδεισο βρέθηκε την Πέμπτη στην Λευκορωσία ο Ατρόμητος που ενώ ήταν πίσω στο σκορ στο 70′ με 4-0, τελικά κατάφερε να μειώσει σε 4-3 και να μείνει «ζωντανός» στην υπόθεση πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρπα Λιγκ ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο Περιστέρι.
Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ήταν… αγνώριστη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης απέναντι σε μια Μπρεστ που έπαιξε με τεράστιο ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.
Οι παίκτες του Ατρόμητου μπήκαν σαν…υπνωτισμένοι στο παιχνίδι και άρχισαν να δέχονται το ένα χτύπημα μετά το άλλο από τους Λευκορώσους.
Στο 5′ έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Φιλίποβιτς ενώ στο 12′ η Μπρέστ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μάντσον που μετέτρεψε σε γκολ ο Σαβίτσκι.
Στο 61′ ο Σαβίτσκι έκανε το 3-0 για να κάνει ο ίδιος παίκτης στο 70′ το 4-0, εκμεταλλευόμενος τα λάθη της άμυνας του Ατρόμητου.
Κάπου εκεί και προ του κινδύνου να αποκλειστούν ουσιαστικά από το πρώτο ματς, οι Περιστεριώτες ξύπνησαν. Στο 74′ ο Μανούσος μετά από λανθασμένο γύρισμα του Βερετίλο προς τον τερματοφύλακα του Παβλιουτσένκο , κατάφερε να κλέψει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα (4-1), ενώ στο 80΄ο Ατρόμητος πλησίασε ακόμη πιο πολύ στο σκορ.
Ο Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Βερετίλο υπό την πίεση του Μούγιακιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-2. Η αντεπίθεση του Ατρόμητου συνεχίσθηκε και στο 88′ ο Κουλούρης με ένα εκπληκτικό βολέ έξω από την μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 4-3 που κρατάει τον Ατρόμητο «ζωντανό» Στην υπόθεση πρόκριση.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐα, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάζιτς, Μπρούνο(46΄ Ενσικουλού), Βασιλακάκη (46΄ Γαρουφαλιάς), Μανούσος (75΄ Μούγιακιτς), Κουλούρης.   Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου