Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Το Ίδρυμα Λάτση προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ για τους πυρόπληκτους


Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση με ευαισθησία και υπευθυνότητα, στέκεται αρωγός στους κατοίκους της Αττικής που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές, προσφέροντας 5.000.000 ευρώ για τη στήριξη τόσο των κατοίκων όσο και για την αποκατάσταση των υποδομών στις πληγείσες περιοχές.
Τα χρήματα θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου Οικονομικών με τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν να υλοποιούνται μετά από συνεργασία του Ιδρύματος με την Πολιτεία.
Στη σχετική ανακοίνωση το Εποπτικό και Εκτελεστικό Συμβούλιο του Ιδρύματος αναφέρουν: «Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τη συμπαράστασή του προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018 στην Ανατολική και Δυτική Αττική.
Με βαθύτατο αίσθημα χρέους απέναντι στα θύματα των πυρκαγιών και των οικογενειών τους, το Ίδρυμα θα συνεισφέρει στη συλλογική προσπάθεια στήριξης των πληγέντων και αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών και των υποδομών τους διαθέτοντας το ποσό των € 5.000.000 (ευρώ πέντε εκατομμυρίων) στον ειδικό λογαριασμό αρωγής του Υπουργείου Οικονομικών. Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν μέσω αυτής της έκτακτης χρηματοδότησης θα οριστούν σε συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία».
ΠΗΓΗ: skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου