Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Άρχισαν οι παραιτήσεις. Βολές κατά Ψινάκη: Παραιτούνται δύο αντιδήμαρχοι του δήμου Μαραθώνα

Πέντε ημέρες μετά τις καταστροφικές φωτιές στην Αττική η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Μαραθώνα Δήμητρα Λαμπαρού, υπέβαλλε την παραίτησή της για λόγους ευθιξίας.
Η γνωστοποίηση μάλιστα έγινε on camera σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ κατά την οποία μάλιστα η κυρία Λαμπαρού άφησε αιχμές κατά του Δημάρχου Ηλία Ψινάκη λέγοντας ότι «στήριξε λάθος άνθρωπο».
Η παραίτηση αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική. Λίγο αργότερα με ανάρτησή του στο facebook,γνωστοποίησε ότι θα παραιτηθεί και ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Εργων του ίδιου Δήμου, Βασίλης Τσουπράς.
«Η συνείδησή μου ότι υπάρχει περίπτωση να μπορούσε κάποιος να τα καταφέρει καλύτερα από μένα, με οδηγεί στην απόφαση να παραιτηθώ και από τη θέση του Αντιδημάρχου και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και να πάω σπίτι μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο κύριος Τσουπράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου