Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Κύμα καύσωνα με το θερμόμετρο στους 100 βαθμούς Φαρενάϊτ, 38 Κελσίου

Ζέστη από σήμερα, Πέμπτη, ενώ το Σάββατο θα κτυπήσει 100. Κι ενώ σε πολλές περιοχές τις Ελλάδας αυτό είναι φυσικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στη Βοστώνη με την υγρασία τα ρούχα «κολλούν» απάνω σου και αισθάνεσαι 110 βαθμούς.

Συνιστούμε στις ευπαθείς ομάδες, στα μικρά παιδιά και τους ηλικιωμένους να μείνουν μέσα που έχει κλιματισμό ή να πάτε σε μέρη που έχουν κλιματισμό, αιρκοντίσιον.


Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Από υπερβολική χρήση κοκαΐνης πέθανε ο Σωκράτης Κόκκαλης 34 χρονών στο Cleveland Ohio. Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης
H ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι 3 σακουλάκια κοκαΐνης βρέθηκαν στο δωμάτιο του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή της κομητείας Cuyahoga, Ohio.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος, υιός του Σωκράτη Κόκκαλη που είχε κατηγορηθεί για κατασκοπεία υπέρ της ΣΤΑΖΙ. 
Ο πατέρας Σωκράτης Κόκκαλης είναι ιδιοκτήτης της intracom που είναι η μεγαλύτερη τηλεπικοινωνιακή εταιρεία στη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη. Με 5,700 υπαλλήλους.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο πρεσβύτερος έχει διατελέσει πρόεδρος του Ολυμπιακού ενώ ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος ήταν αντιπρόεδρος της ομάδας.
Ο Κόκκαλης ήταν στο Κλίβλαντ για επιχειρησιακούς λόγους για αθλητικά στοιχήματα και έμενε στο Mariott Hotel στο West Mall Drive στο κέντρο του Cleveland.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου