Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Από υπερβολική χρήση κοκαΐνης πέθανε ο Σωκράτης Κόκκαλης 34 χρονών στο Cleveland Ohio. Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης
H ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι 3 σακουλάκια κοκαΐνης βρέθηκαν στο δωμάτιο του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή της κομητείας Cuyahoga, Ohio.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος, υιός του Σωκράτη Κόκκαλη που είχε κατηγορηθεί για κατασκοπεία υπέρ της ΣΤΑΖΙ. 
Ο πατέρας Σωκράτης Κόκκαλης είναι ιδιοκτήτης της intracom που είναι η μεγαλύτερη τηλεπικοινωνιακή εταιρεία στη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη. Με 5,700 υπαλλήλους.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο πρεσβύτερος έχει διατελέσει πρόεδρος του Ολυμπιακού ενώ ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος ήταν αντιπρόεδρος της ομάδας.
Ο Κόκκαλης ήταν στο Κλίβλαντ για επιχειρησιακούς λόγους για αθλητικά στοιχήματα και έμενε στο Mariott Hotel στο West Mall Drive στο κέντρο του Cleveland.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου