Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

H UEFA "αποφασίζει" σύντομα για την αναδιάρθρωση

Η κρίση της UEFA για τις προτάσεις της αναδιάρθρωσης των ελληνικών επαγγελματικών κατηγοριών θα παίξει καταλυτικό ρόλο ως προς το ποια θα επιλεγεί τελικά. Σύντομα οι τελικές αποφάσεις.
Για το ποιο σχέδιο θα επιλεγεί τελικά για την αναδιάρθρωση των ελληνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων κυρίαρχο ρόλο θα παίξει η άποψη της UEFA/FIFA.
Σύντομα στα υπόψιν των στελεχών της UEFA θα τεθούν τα δύο εναλλακτικά σχέδια που έχει προτείνει η Πολιτεία σε συνεργασία με την ΕΠΟ.
Ως γνωστόν, το πρώτο εξ' αυτόν προβλέπει πρωτάθλημα 20 ομάδων τη σεζόν 2018-2019 το οποίο θα διεξαχθεί με δύο ομίλους των 10 και εν συνεχεία με τους πρώτους 10 που θα παίξουν για τον τίτλο και τους τελευταίους που θα δώσουν πλέι άουτ.
Το έτερο σχέδιο προβλέπει πρωτάθλημα 16 ομάδων και υποβιβασμό των 8 από αυτές έτσι ώστε τη μεθεπόμενη σεζόν να πάμε για πρωτάθλημα 10 ομάδων.
Τα στελέχη της UEFA θα εξετάσουν ενδελεχώε τις δύο προτάσεις και θα καταλήξουν στη δική τους αντιπρόταση η οποία, αν και δεν θα έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, αναμένεται να επικρατήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου