Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Τρελαίνει... κόσμο η Μελάνια με το σύνθημα στο μπουφάν της

Παρασκευή, 22 Ιουνίου, 2018

Τρελαίνει... κόσμο η Μελάνια με το σύνθημα στο μπουφάν της
«Πραγματικά, δεν με νοιάζει, εσένα;», αναγράφεται στο πίσω μέρος του μπουφάν (φωτογραφία) της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, ενώ επιβιβάζεται στο αεροπλάνο για να επισκεφθεί κέντρα κράτησης παιδιών στα σύνορα με το Μεξικό.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Το μπουφάν που φορούσε η Μελάνια Τραμπ στην αιφνιδιαστική επίσκεψη που πραγματοποίησε στα σύνορα με το Μεξικό προκάλεσε κατάπληξη και πολλά ερωτήματα για το τι ήθελε να πει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ με τη φράση που ήταν γραμμένη στην πλάτη του: «Πραγματικά, δεν με νοιάζει, εσένα;».
Η Μελάνια Τραμπ πήρε το αεροπλάνο για το Μακάλεν του Τέξας ντυμένη με χακί μπουφάν – μάρκας Zara, σύμφωνα με την Daily Mail – στο πίσω μέρος του οποίου ήταν γραμμένο, με μεγάλα λευκά γράμματα, το επίμαχο σύνθημα.

Κατά την άφιξή της στο Τέξας, η Πρώτη Κυρία είχε πλέον βγάλει το ελαφρύ μπουφάν, αλλά οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης είχαν πάρει φωτιά.

«Απευθυνόταν στον σύζυγό της;»
«Δεν πρόκειται για φάρσα. Η Μελάνια Τραμπ φορούσε σακάκι με τη φράση "δεν με νοιάζει" για να πάει στα κέντρα κράτησης παιδιών. Είμαι άναυδος», σχολίασε στο Twitter ο Ζακ Πετκάνας, που πρόσκειται στο Δημοκρατικό Κόμμα.
Στο Twitter, τα ερωτήματα πλήθαιναν, όπως και οι κάθε λογής εξηγήσεις. Ορισμένοι αναρωτιούνταν αν επρόκειτο για μήνυμα προς τον... σύζυγό της.
Η εκπρόσωπός της πάντως, Στέφανι Γκρίσαμ, διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει κανένα κρυφό μήνυμα». 
«Είναι απλώς ένα μπουφάν (...) Μετά τη σημερινή σημαντική επίσκεψη στο Τέξας, ελπίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν θα επικεντρωθούν στην γκαρνταρόμπα της», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου