Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ανήκουστο: Μπήκαν σε νεκροταφείο και έκλεψαν τα καντήλια!



 Δευτέρα, 11 Ιουνίου, 2018

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι του Ευαγγελισμού και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μινώα Πεδιάδος από την ενέργεια αγνώστων να αρπάξουν τα καντήλια από το Κοινοτικό Κοιμητήριο.
Οι δράστες πήγαν στο Κοινοτικό Κοιμητήριο Ευαγγελισμού – Μουχτάρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στις 8 Ιούνη. Τότε, άρπαξαν 12 καντηλοθήκες από ισάριθμους τάφους, αξίας περίπου 1500 ευρώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μηνά Ανδρεαδάκη.
Μόλις διαπιστώθηκε η κλοπή, επικοινώνησαν οι κάτοικοι με την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο. Περισυνέλλαξαν στοιχεία και ξεκίνησε η αναζήτηση των δραστών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την επομένη ιδιοκτήτες των τάφων αντιλήφθηκαν πως είχαν σημειωθεί και άλλες αρπαγές καντηλιών. Κλοπές οι οποίες διαπιστώθηκαν το πρωί της Κυριακής.
Οι δημότες είναι αγανακτισμένοι και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση, καθώς όπως λένε είναι απροστάτευτοι. Μάλιστα ο κ. Ανδρεαδάκης, μιλώντας στο ekriti.gr λέει πως η κατάσταση έχει επιδεινωθεί από τη στιγμή που το Αστυνομικό Τμήμα Καστελίου, υποβιβάστηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, καθώς το προσωπικό που υπηρετεί εκεί, δεν φτάνει ούτε για να καλύψει βασικές υπηρεσίες!
«Το πρόβλημα στα χωριά μας είναι πολύ έντονο και κάτι πρέπει να γίνει», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρεαδάκης.
Πηγή: e-kriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου