Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Σάββατο, 9 Ιουνίου, 2018

Μέρκελ προς Τραμπ: Η Ρωσία δεν πληροί τις προϋποθέσεις επανένταξης στη G7. Η Μέρκελ, μιλώντας στο περιθώριο της συνόδου, είπε επίσης ότι ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για να πει κανείς αν θα εκδοθεί κάποιο κοινό ανακοινωθέν της συνόδου.
  • Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την άσκηση της 1ης στρατιάς . Κατά τη διάρκεια του διημέρου, η εκπαίδευση έγινε υπό ρεαλιστικές συνθήκες και αξιολογήθηκε όλη η διαδικασία στοχοποίησης και παροχής πυρών υποστήριξης .
  • Κρίσιμες οι επόμενες 36 ώρες για τη συμφωνία στο Σκοπιανό . Κυβερνητικοί κύκλοι στην Αθήνα, επισήμαιναν τις διαφορετικές οπτικές μεταξύ του Ζάεφ και του Ντιμιτρόφ, για τον οποίον ανέφεραν ότι παίζει παιχνίδια, όταν λέει ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τη συμφωνία. .
  • Τι απαντά το ΥΠΡΟΠΟ στην ΝΔ για την ΕΔΕ στον αστυνομικό του Βαρβιτσιώτη. ‘’Για το συγκεκριμένο συμβάν διενεργείται αυτεπάγγελτα αυτοτελής ποινική διερεύνηση και ως εκ τούτου καθίσταται επιβεβλημένη και η διοικητική διερεύνηση των συνθηκών-παραμέτρων του περιστατικού’’ .
  • Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη. Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού του κ. Βαρβιτσιώτη, «φοβήθηκα για τη ζωή μου, πυροβόλησα για να τους απομακρύνω». Ο φρουρός αντιμετωπίζει ΕΔΕ, γιατί πυροβόλησε στον αέρα κατά την επίθεση. Δεν υπάρχει έως στιγμής καμία προσαγωγή. .
  • Ποιοι θα εκπροσωπήσουν τη Νέα Δημοκρατία στο Gay Pride. Αντιπροσωπεία στο Gay Pride στέλνει η Νέα Δημοκρατία, αύριο Σάββατο 9 Ιουνίου .

Κόσμος

  • Σαλβίνι: Το NATO πρέπει να βοηθήσει την Ιταλία στο μεταναστευτικό. Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε πως υπάρχουν έντονοι φόβοι ότι στα πλοία με τους πρόσφυγες και μετανάστες επιβαίνουν «τρομοκράτες» και τόνισε πως η χώρα του δέχεται «επίθεση». .
  • Η Αυστρία κλείνει επτά τζαμιά στον αγώνα κατά του «πολιτικού ισλάμ». Η Βιέννη εξετάζει επίσης την εκδίωξη έως και 40 ιμάμηδων, οι περισσότεροι εκ των οποίων συνδέονται με την Τουρκία. .
  • Μέρκελ προς Τραμπ: Η Ρωσία δεν πληροί τις προϋποθέσεις επανένταξης στη G7. Η Μέρκελ, μιλώντας στο περιθώριο της συνόδου, είπε επίσης ότι ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για να πει κανείς αν θα εκδοθεί κάποιο κοινό ανακοινωθέν της συνόδου .
  • G6+1:Απίθανο το κοινό ανακοινωθέν λόγω των διαφωνιών των 6 χωρών με τις ΗΠΑ. Πολλοί αξιωματούχοι που βρίσκονται στο Λα Μαλμπέ είπαν ότι είναι σχεδόν αδύνατον να συμφωνηθεί ένα τελικό κείμενο μεταξύ των ηγετών του Καναδά, της Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιαπωνίας και της Ιταλίας. .
  • Ουγγαρία: Αλλαγές στο σύνταγμα προαναγγέλλει ο Όρμπαν. Ο δεξιός, εθνικιστής Ορμπάν, που επανεξελέγη θριαμβευτικά τον Απρίλιο για μια τρίτη θητεία, δεν έδωσε άλλες διευκρινίσεις για την αναθεώρηση του Συντάγματος. .

Πολιτική

  • NΔ για Σκοπιανό: Ο Κοτζιάς επιμένει στην πολιτική παραπλάνησης του λαού. «Αντί να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που βρίσκονται στο σκοτάδι για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, διαστρεβλώνοντας πλήρως όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν σε σχέση με την δήθεν «μακεδονική γλώσσα»». .
  • Μητσοτάκης: Θα κάνω ό,τι μπορώ για την απελευθέρωση Μητρετώδη και Κούκλατζη. "Έκανα, κάνω και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αναδείξω διεθνώς την παράνομη κράτησή τους" .
  • Βουλή: Διαβάστε το πολυνομοσχέδιο . Αγώνας δρόμου για έγκαιρη ψήφισή του. Το νομοσχέδιο, θα πρέπει να έχει ψηφιστεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου με δεδομένη την επιδίωξη της κυβέρνησης για μια συνολική συμφωνία για την αξιολόγηση, τη μεταμνημονιακή εποπτεία και το χρέος στη σύνοδο του Eurogroup της 21ης Ιουνίου. .
  • Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ . Κατά την επίσκεψή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει επίσης συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ .
  • Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητούν να μπορούν να γίνονται αστυνομικοί και οι τρανς. Να αλλάξει η διατύπωση στην προκήρυξη για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των γενικών εξετάσεων, ώστε να μην αποκλείονται από την εισαγωγή σε αυτές τα τρανς πρόσωπα, ζητούν 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ .

Οικονομία

  • Δεσμευτική προσφορά από κινέζικο όμιλο για την Εθνική Ασφαλιστική. Η Gongbao είναι μια από τις δύο κινεζικές εταιρείες, που συμμετείχαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής. .
  • Βελτιωμένη προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ΤΑΙΠΕΔ για την ΕΕΣΤΥ. Η νέα προσφορά αναμένεται να αποσφραγιστεί σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ταμείου την επόμενη Παρασκευή .
  • Κουτσολιούτσος: Βρισκόμαστε στο επίκεντρο πρωτοφανούς επίθεσης. H Folli Follie αναφέρει ότι συνεργάστηκε από την πρώτη στιγμή με τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, και διαβεβαιώνει ότι η λειτουργία των εταιρειών της και η εμπορική και παραγωγική δραστηριότητά της συνεχίζονται κανονικά. .
  • Τσακαλώτος: Οι βουλευτές μας θα ψηφίσουν τον ΕΝΦΙΑ, «δεν είναι τραλαλά». Η επίμαχη τροπολογία θα επιφέρει αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ κυρίως σε περιοχές που ζουν χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα - Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο .
  • Αυξάνονται τα χρέη σε Εφορία, αναγκαστικά μέτρα σε 1,1 εκ. φορολογούμενους. Μόνο μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου οι οφειλές αυξήθηκαν κατά σχεδόν 600 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ. .

Αθλητισμός

  • Γιαννιώτας: «H Ισπανία θα κερδίσει τη Γερμανία στον τελικό». Αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ: Τι προβλέπει ο «Ισπανός» της Εθνικής, Γιάννης Γιαννιώτας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο .
  • Break στο break και 1-1 ο Παναθηναϊκός . Με πολύ διαφορετικό πρόσωπο και τον Μάικ Τζέιμς σε σπουδαίο βράδυ ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 66-71 του Ολυμπιακού στο κατάμεστο ΣΕΦ και έφερε και πάλι την σειρά τον τελικών στα «ίσια» και το πλεονέκτημα και πάλι στο ΟΑΚΑ. .
  • Παρακολουθήστε ζωντανά τον 2ο τελικό μπάσκετ από το ΣΕΦ. Ζωντανά ο 2ος τελικός πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό από Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας .
  • Σάμαρης: «Θέλω Πορτογαλία, αλλά φαβορί είναι η Βραζιλία» (BINTEO). Τι προβλέπει ο «Πορτογάλος» της Εθνικής, Ανδρέας Σάμαρης, για το Παγκόσμιο Κύπελλο .
  • Κάρι και ΛεΜπρόν:Όποιος και να κερδίσει στο ΝΒΑ δεν θα πάει στον Λευκό Οίκο. Ο Στιβ Κερ, ο προπονητής της ομάδας Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που διεκδικεί τον τίτλο του επαγγελματικού αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, αναφέρθηκε δηκτικά στο ότι ο Τραμπ δεν ήξερε καν τα λόγια του πατριωτικού τραγουδιού «God Bless America». .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου