Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς δεν θα μιλήσει στο Tufts University σήμερα

Πέμπτη, 15 Μαρτίου, 2018
Nikos Kotzias
Άλλον περιμέναμε και άλλος μας ήρθε!!!

Εκτεθειμένος ο υπουργός των εξωτερικών

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας δεν ήρθε στη Βοστώνη χθες και αναβλήθηκε επί αόριστο η ομιλία του στο πανεπιστήμιο Ταφτς που ήταν να γίνει σήμερα κάτω από το The Behrakis Family Endowed Lecture Series.
Η επίσκεψη του κ. Κοτζιά στη Βοστώνη αναβλήθηκε για πολλούς λόγους όπως μαθαίνουμε.
Aπό τους λόγους είναι α) η φυλάκιση των Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία, β) η αντικατάσταση του υπουργού εξωτερικών της Αμερικής, γ) η επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ σε Αθήνα και Σκόπια.
Η ομιλία βέβαια θα γίνει αλλά “επιστρατεύτηκε” ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον κ. Λαλάκος για να την πραγματοποιήσει.
Η ομιλία θα γίνει σήμερα  στο Cabot Center, ASEAN Auditorium στις 5:30pm Lecture με συντονιστή τον ναύαρχο Τζέιμς Σταυρίδη ο οποίος είναι κοσμήτορας στο The Fletcher School of Goverment. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει δεξίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου