Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Η πορνοστάρ μίλησε για τις συνευρέσεις με τον Τραμπ και τις απειλές

Αλήθεια ή βρώμικο παιχνίδι;  Τόσα χρόνια που ήταν;

Η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς διαβεβαίωσε την Κυριακή, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της που μεταδόθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006 και πως δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει δημόσια για τη σχέση της με τον αμερικανό πρόεδρο.

Η συνέντευξη που μεταδόθηκε την Κυριακή από την εκπομπή 60 Λεπτά – το CBS τη διαφήμιζε επί μία εβδομάδα και πλέον – φέρνει σε ακόμα πιο άβολη θέση τον ρεπουμπλικάνο πρόεδρο.
Η Ντάνιελς μίλησε για πρώτη φορά δημόσια όσον αφορά το θέμα, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η εφημερίδα The Wall Street Journal τον Ιανουάριο. 

Σεξ χωρίς προφυλάξεις σε τουρνουά γκολφ
Η οικονομική εφημερίδα είχε αναφερθεί τότε στην εξωσυζυγική σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τη Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της πρώην πορνοστάρ, κι είχε αποκαλύψει ότι ένας από τους πιστότερους δικηγόρους του αμερικανού προέδρου, ο Μάικλ Κόεν, της είχε δώσει 130.000 δολάρια για να αγοράσει τη σιωπή της, μερικές ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.
Στη συνέντευξη, η απομαγνητοφώνηση της οποίας δημοσιοποιήθηκε πριν από τη μετάδοσή της την Κυριακή, η Κλίφορντ εξήγησε ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις χωρίς προφυλάξεις με τον νεοϋορκέζο μεγιστάνα των ακινήτων στο περιθώριο τουρνουά γκολφ στη Λίμνη Τάχο, τον Ιούλιο του 2006.
Ισχυρίστηκε ότι ο μεγιστάνας της είπε «να μην ανησυχεί για τη Μελάνια», πως «έχουν ξεχωριστές κρεββατοκάμαρες» και η ίδια του «θυμίζει την κόρη του». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, εάν ένιωθε έλξη γι' αυτόν, καθόσον εκείνη ήταν 27 χρονών τότε και ο Τραμπ 60, απάντησε: «Οχι, καθόλου».
Η Κλίφορντ και ο επιχειρηματίας παρέμειναν σ’ επαφή για ένα χρόνο, κατά την ίδια, καθώς ο Τραμπ της είχε υποσχεθεί θέση στην τηλεοπτική εκπομπή The Celebrity Apprentice, της οποίας ήταν παρουσιαστής — υπόσχεση στην οποία δεν έδωσε συνέχεια.

Η 39χρονη, που άρχισε την καριέρα της ως στριπτιζέζ, διαβεβαίωσε ακόμα ότι δεν είχε άλλες σεξουαλικές συνευρέσεις με τον δισεκατομμυριούχο μετά τη συνάντησή τους στη λίμνη Τάχο.
Η Κλίφορντ αφηγήθηκε ότι ήλθε σε επαφή μαζί της το κουτσομπολίστικο περιοδικό In Touch το 2011, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία επαφή της με τον Τραμπ, για να της κάνει ερωτήσεις όσον αφορά τη σχέση τους.

«Ασε ήσυχο τον Τραμπ... »
Είπε ότι είχε δεχθεί τότε ν’ αποκαλύψει τις λεπτομέρειες για τη σχέση έναντι 15.000 δολαρίων. Μετά τις απειλές του δικηγόρου Μάικλ Κόεν ότι θα προχωρούσε σε μήνυση, το περιοδικό τελικά επέλεξε να μη δημοσιεύσει το κείμενο, διευκρίνισε το CBS.

Η Κλίφορντ ισχυρίστηκε ότι μερικές εβδομάδες αργότερα την πλησίασε άγνωστος σε χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας, ενώ είχε μαζί της την κόρη της, μηνών τότε.
«Ασε ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα αυτή την ιστορία», της πέταξε ο άγνωστος, ανέφερε η πρώην πορνοστάρ. 
«Αυτό είναι πολύ όμορφο μικρό κοριτσάκι», συνέχισε, κοιτώντας την κόρη της. «Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε στη μητέρα της», συμπλήρωσε ο άγνωστος προτού φύγει, σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές της Κλίφορντ.

Η ίδια εξήγησε ότι δεν επικοινώνησε με την αστυνομία για το περιστατικό διότι «φοβήθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου