Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

Πάνω από 50 ετικέτες κρασιών από 23 ελληνικές οινοπαραγωγικές εταιρείες στη Διεθνή Εκθεση Οίνων, Vinexpo NY 2018
Φωτογραφία: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI.
Επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η Ελληνική συμμετοχή στη Έκθεση Οίνων, Vinexpo NY 2018. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη από τις 5 έως τις 6 Μαρτίου και προσέλκυσε περισσότερους από 500 οινοποιούς από 23 χώρες και περίπου 3.446 εμπορικούς επισκέπτες.
Το Ελληνικό Περίπτερο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), και κατέλαβε χώρο 90τ.μ. στο κέντρο της αίθουσας River Pavilion. Στο εθνικό περίπτερο λειτούργησε wine bar με το λογότυπο “Wines of Greece”, με το οποίο εδώ και χρόνια πραγματοποιούνται εκδηλώσεις προβολής ελληνικών οίνων ποιότητας στη Βόρεια Αμερική, και παρουσιαστήκαν περισσότερες από πενήντα ετικέτες κρασιών από είκοσι τρείς ελληνικές οινοπαραγωγικές εταιρείες.
Συμμετείχαν επίσης μεμονωμένες εταιρείες με τρία ατομικά και ένα ομαδικό περίπτερο. Στο χώρο του wine bar δημιουργήθηκε ειδικό περίπτερο προβολής του Αττικού Αμπελώνα, όπου παρουσιάστηκαν δεκατέσσερις ετικέτες κρασιών από οκτώ οινοπαραγωγικές εταιρείες της Αττικής. Το wine bar και το περίπτερο του Αττικού Αμπελώνα λειτούργησε με την Ελληνίδα sommelier, Μαριάννα Μακρύγιαννη, η οποία παρουσίαζε τα κρασιά στους επισκέπτες, εξηγώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των οίνων και της περιοχής, καθώς και την ιστορική τους εξέλιξη. Την εθνική συμμετοχή τίμησαν με την παρουσία τους, στις 5 Μαρτίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνος Κούτρας.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου