Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Μαθήματα διεθνούς δικαίου από Ερντογάν σε ΕΕ για την κυπριακή ΑΟΖ!

«Να μην είσαστε επικριτικοί»

Μαθήματα διεθνούς δικαίου από Ερντογάν σε ΕΕ για την κυπριακή ΑΟΖ!
Ο τούρκος πρόεδρος, στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τους ευρωπαίους αξιωματούχους, αναφέρθηκε στο θέμα της Κύπρου, λέγοντας ότι η ΕΕ θα πρέπει να πάψει να είναι επικριτική απέναντι στην Τουρκία.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Τις ανησυχίες τους για σειρά θεμάτων και ιδιαίτερα αυτών που αφορούν στα ανθρώπινα δικαιώματα, τη Συρία, την Ελλάδα και την Κύπρο εξέφρασαν στον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη σύνοδο κορυφής ΕΕ – Τουρκίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Βάρνα της Βουλγαρίας.
Ο τούρκος πρόεδρος, στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τους ευρωπαίους αξιωματούχους, αναφέρθηκε στο θέμα της Κύπρου, λέγοντας ότι η ΕΕ θα πρέπει να πάψει να είναι επικριτική απέναντι στην Τουρκία. 
Και τόνισε ότι η διερεύνηση και η αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων στην επικράτεια της Κύπρου θα πρέπει να γίνεται με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου