Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

Συνάντηση Κοτζιά με τους πολιτικούς αρχηγούς για το ονοματολογικό

Την επόμενη εβδομάδα

Να δούμε ποιοί λαμβάνουν υπ' όψη τους
τον Ελληνισμό και ποιοί παίρνουν εντολές
Συνάντηση Κοτζιά με τους πολιτικούς αρχηγούς για το ονοματολογικόΚύκλο συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς σχεδιάζει εντός της επόμενης εβδομάδας ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στο ονοματολογικό και τα εθνικά θέματα.
Ηδη συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών επικοινώνησαν με συνεργάτες της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φ. Γεννηματά, αιτούμενοι να γίνει συνάντηση των δύο πολιτικών.
Κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Κίνημα Αλλαγής που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστεί το ραντεβού.
Πηγές της ΝΔ σε σχέση με την ενημέρωση που ζήτησε να κάνει ο κ. Κοτζιάς στον κ. Μητσοτάκη αναφέρουν ότι η απάντηση του κ. Κουμουτσάκου είναι πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καμία αντίρρηση να ενημερωθεί απευθείας από τον πρωθυπουργό για οποιοδήποτε εθνικό θέμα.
Ως εκ τούτου -προσθέτουν- ο κ. Κουμουτσάκος θα συναντηθεί με τον κ. Κοτζιά την επόμενη εβδομάδα και ο υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει δια αυτής της οδού την αξιωματική αντιπολίτευση.
Επίσης την επόμενη εβδομάδα ο Ν. Κοτζιάς αναμένεται να ενημερώσει τον Στ. Θεοδωράκη, καθώς στην παρουσίαση του βιβλίου του Ν. Μέρτζου για «Το Μακεδονικό» (σ.σ. είναι και ο τίτλος του βιβλίου), ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τον επικεφαλής του Ποταμιού ότι επιθυμεί να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ και γενικώς τα εθνικά θέματα.
Ο υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται στα Τίρανα όπου έχει συνομιλίες με τον ομόλογό το ενώ στη συνέχεια, αναχωρεί για τη Βιέννη όπου θα έχει τριμερή συνάντηση για τ ονοματολογικό με τον ομόλογό του Νικολά Ντιμιτρόφ και τον προσωπικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου