Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Συνάντηση Κοτζιά με τους πολιτικούς αρχηγούς για το ονοματολογικό

Την επόμενη εβδομάδα

Να δούμε ποιοί λαμβάνουν υπ' όψη τους
τον Ελληνισμό και ποιοί παίρνουν εντολές
Συνάντηση Κοτζιά με τους πολιτικούς αρχηγούς για το ονοματολογικόΚύκλο συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς σχεδιάζει εντός της επόμενης εβδομάδας ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στο ονοματολογικό και τα εθνικά θέματα.
Ηδη συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών επικοινώνησαν με συνεργάτες της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φ. Γεννηματά, αιτούμενοι να γίνει συνάντηση των δύο πολιτικών.
Κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Κίνημα Αλλαγής που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστεί το ραντεβού.
Πηγές της ΝΔ σε σχέση με την ενημέρωση που ζήτησε να κάνει ο κ. Κοτζιάς στον κ. Μητσοτάκη αναφέρουν ότι η απάντηση του κ. Κουμουτσάκου είναι πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καμία αντίρρηση να ενημερωθεί απευθείας από τον πρωθυπουργό για οποιοδήποτε εθνικό θέμα.
Ως εκ τούτου -προσθέτουν- ο κ. Κουμουτσάκος θα συναντηθεί με τον κ. Κοτζιά την επόμενη εβδομάδα και ο υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει δια αυτής της οδού την αξιωματική αντιπολίτευση.
Επίσης την επόμενη εβδομάδα ο Ν. Κοτζιάς αναμένεται να ενημερώσει τον Στ. Θεοδωράκη, καθώς στην παρουσίαση του βιβλίου του Ν. Μέρτζου για «Το Μακεδονικό» (σ.σ. είναι και ο τίτλος του βιβλίου), ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τον επικεφαλής του Ποταμιού ότι επιθυμεί να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ και γενικώς τα εθνικά θέματα.
Ο υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται στα Τίρανα όπου έχει συνομιλίες με τον ομόλογό το ενώ στη συνέχεια, αναχωρεί για τη Βιέννη όπου θα έχει τριμερή συνάντηση για τ ονοματολογικό με τον ομόλογό του Νικολά Ντιμιτρόφ και τον προσωπικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου