Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Βαρουφάκης: Επεισόδιο στην παρουσίαση του ΜέΡΑ 25

Του επιτέθηκαν φραστικά

Βαρουφάκης: Επεισόδιο στην παρουσίαση του  ΜέΡΑ 25Τρίτη, 27 Μαρτίου, 2018
Με… Ψαραντώνη, Δήμο Μούτση αλλά και ένα… θερμό επεισόδιο ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη.
Το ΜέΡΑ 25 είναι πραγματικότητα, όμως, ο Βαρουφάκης φαίνεται ότι… εξυψώνει τα πάθη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τρεις άγνωστοι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν προς τον πρώην υπουργό και στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του φωνάζοντας: «Είσαι για το Ειδικό Δικαστήριο!».
Τα αίματα άναψαν και η σωματική εμπλοκή απετράπη την τελευταία στιγμή χάρις στην παρέμβαση οπαδών του Βαρουφάκη. 
Νωρίτερα η εκδήλωση άνοιξε με συναυλία του Κρητικού μουσικού Ψαραντώνη ενώ ακολούθησαν ομιλίες του ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη και του συγγραφέα Βασίλη Βασιλικού. Μεταξύ των ομιλητών ήταν επίσης ο Λορέντζο Μαρσιλι και ο Σρετσκο Χορβατ, μέλη της Συντονιστής Επιτροπής του DiEM25, ο συνθέτης Δήμος Μούτσης ενώ απηύθυναν χαιρετισμό με βίντεο ο Brian Eno, ο Μπενουά Αμόν, ο Σλάβοϊ Ζίζεκ και ο Νοαμ Τσόμσκι 
«Σήμερα ιδρύουμε ένα κόμμα το οποίο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DiEM25» δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο συνιδρυτής του ΜεΡΑ25 σημείωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη απειλή μετά τον εμφύλιο, καθώς υπέστη τετραπλή χρεοκοπία, σε κράτος, τράπεζες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Όπως είπε τα προγράμματα αντί να σώσουν τη χώρα, την οδηγούν σε καθεστώς χρεοδουλοπαροικίας και σε ερήμωση. 
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου