Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ερντογάν: Αν χρειαστεί θα δώσουμε ζωές, αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές

Για την οικοδόμηση της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας

Ερντογάν: Αν χρειαστεί θα δώσουμε ζωές, αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές
Στην άκρως επιθετική και σε υψηλούς τόνους ρητορική επιμένει ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις ομιλίες του και ιδιαίτερα στον απόηχο τόσο των εξελίξεων στην Αφρίν, όσο και της καταδίκης της πολιτικής της Τουρκίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ ετοιμάζεται για την ευρωτουρκική Σύνοδο Κορυφής στη Βάρνα τη Δευτέρα. 

Σε ομιλία του το Σάββατο στη Σαμψούντα, ο τούρκος πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξεχάσαμε ούτε θα ξεχάσουμε τι συνέβη σε αυτή την χώρα τα τελευταία 200 χρόνια. Θα οικοδομήσουμε οπωσδήποτε τη μεγάλη και ισχυρή Τουρκία». Προειδοποίησε δε σε απειλητικό τόνο ότι «για αυτό το σκοπό αν χρειαστεί θα δώσουμε τη ζωές και αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Ahaber.

«Δεν θα ξεχάσουμε τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά μας τα τεχνητά σύνορα που χάραξαν. Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση» είπε ο τούρκος πρόεδρο, μεταξύ άλλων. 

Δύο μόλις μέρες πριn τη Σύνοδο της Βάρνας, όπου ο Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Ντόναλντ Τουσκ συνεχίζοντας τον προκλητικό, απειλητικό και άκρως επικίνδυνο λόγο του.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου