Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Πυρετός επαφών μετά τη συνάντηση Κιμ - Σι στο Πεκίνο

Πυρετός επαφών μετά τη συνάντηση Κιμ - Σι στο Πεκίνο
Η συνάντηση των αντιπροσωπειών Κίνας και Βόρειας Κορέας στο Πεκίνο (φωτογραφία) πυροδοτεί διπλωματικό πυρετό για την προετοιμασία της συνάντησης κορυφής ΗΠΑ - Βόρειας Κορέας.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Αμπε οριστικοποιεί τις λεπτομέρειες για να έχει συνάντηση με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις 18 Απριλίου, προκειμένου οι δύο άνδρες να συζητήσουν τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί ενόψει της αναμενόμενης συνόδου κορυφής της Βόρειας Κορέας και των ΗΠΑ, δήλωσε ιάπωνας κυβερνητικός αξιωματούχος στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Η συνάντηση σχεδιάζεται να γίνει στο Μαρ-α-Λάγκο, το ακίνητο του Τραμπ στη Φλόριντα, κατά την πηγή.
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν τον Απρίλιο και κατόπιν με τον αμερικανό πρόεδρο Τραμπ τον Μάιο.

Η Κίνα ενημερώνει τη Νότια Κορέα

Ο Γιανγκ Τζιετσί, κορυφαίος κινέζος διπλωμάτης, θα ενημερώσει αύριο Πέμπτη την πολιτική ηγεσία στη Σεούλ, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, για όσα διημείφθησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, γνωστοποίησε σήμερα Τετάρτη ο Κυανός Οίκος.
Εξάλλου, αξιωματούχος της νοτιοκορεάτικης προεδρίας χαρακτήρισε «θετικό», για την επικείμενη διακορεατική σύνοδο κορυφής και ενόψει της συνόδου κορυφής Βόρειας Κορέας- ΗΠΑ, το γεγονός πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν αναφέρθηκε στην αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον Σι.
Μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας και της Κίνας μετέδωσαν νωρίτερα σήμερα ότι ο Κιμ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Σι στην κινεζική πρωτεύουσα, τόνισε πως η Πιονγιάνγκ «δεσμεύεται» στην αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου, ενώ ο Σι διαβεβαίωσε τον συνομιλητή του πως η στενή σχέση μεταξύ του Πεκίνου και της Πιονγιάνγκ θα συνεχιστεί.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου