Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Μπαχτσελί: Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες σας

Προκλητικές δηλώσεις από τον πολιτικό σύμμαχο του Ρ. Ερντογάν και επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης

Μπαχτσελί: Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες σαςΤετάρτη, 28 Μαρτίου, 2018
«Ο βυθός είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με λόγια κενά περιεχομένου» ήταν η προκλητική απάντηση του Ντεβλέτ Μπαχτσελί επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας και συμμάχου του Ρετζέπ Ταίπ Ερντογάν στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή ερώτηση που του είχε γίνει αν φοβάται θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.
Ο Πρωθυπουργός είχε απαντήσει στην ερώτηση λέγοντας: «δεν φοβόμαστε και δεν πρέπει και ο ελληνικός λαός να έχει την αίσθηση του φόβου, γιατί έχουμε την αποτρεπτική ικανότητα και είναι σαφές ότι όποιος την προκαλούσε θα ήταν σαν να πυροβολεί τα δικά του πόδια».
Ο επικεφαλής των «Γκρίζων Λϋκων», Ντ. Μπαχτσελί μιλώντας σε στελέχη του κόμματος του ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Ο Τσίπρας νομίζει πως το τέρμα είναι άδειο. Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες χωρίς να κοκκινίσει το πρόσωπό του δήλωσε ότι η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Είπε μάλιστα ότι η Τουρκία πυροβολεί στα πόδια όταν κάνει κάτι τέτοιο. Είχε τέτοιο θράσος».
Για να καταλήξει λέγοντας: «Ολος ο κόσμος ξέρει πάντως ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνιας και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια λόγια κενά περιεχομένου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου