Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Ποδοσφαιρικό Grexit εισηγήθηκε ο Χούμπελ στη FIFA

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Αντιμέτωπο με το Grexit βρίσκεται πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο, μιας και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, εισηγήθηκε αποκλεισμό χωρίς αναστολή ή περίοδο χάριτος, αλλά και χωρίς καμία εξαίρεση για τις εθνικές ομάδες.
Ο Χέρμπερτ Χούμπελ δεν φαίνεται να πείστηκε από τις εξηγήσεις που του έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος στη συνάντησή τους στην Αυστρία.
Στην εισήγηση, κατά πληροφορίες, γίνεται σαφής αναφορά στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στο ντέρμπι της Τούμπας, στο «λουκέτο» στο πρωτάθλημα, στη διαγραφή του ΠΑΟΚ από την ECA, στις δικαστικές υποθέσεις που καθυστερούν να τελεσιδικήσουν, στην πεποίθηση ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες και όχι στον αγωνιστικό χώρο και στις συστάσεις της Επιτροπής Παρακολούθησης προς την ΕΠΟ που δεν υλοποιήθηκαν.
«Η τρέχουσα κατάσταση δεν επιτρέπει στην ΕΠΟ να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών διοργανώσεων», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Μοναδική «ελπίδα» αποτελεί το γεγονός ότι η εισήγηση Χούμπελ δεν θα πάει στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA, κάτι που θα συνεπαγόταν αποφάσεις με άμεση ισχύ, αλλά στην Επιτροπή Ομοσπονδιών-Μελών και θα συζητηθεί το Μάιο ή και τον Ιούνιο, εξέλιξη η οποία προσφέρει λίγο χρόνο για αλλαγές, αλλά με ιδιαίτερα στενά περιθώρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου