Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ειρήνη Λαγούδη: Πόρισμα - καταπέλτης από τον πραγματογνώμονα

Επιμένουν στην εκδοχή της δολοφονίας

Ειρήνη Λαγούδη: Πόρισμα - καταπέλτης από τον πραγματογνώμοναΠέμπτη, 29 Μαρτίου, 2018
Επιμένουν στη θεωρία της δολοφονίας οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη από την Αιτωλοακαρνανία. Το πόρισμα που εξέδωσε ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πραγματογνώμονας δίνει διαφορετικά στοιχεία από αυτά της εκδοχής της αστυνομίας περί αυτοκτονίας.
Το πόρισμα του Ανδριανού Γκουρμπάτση παρουσιάστηκε χθες στο Star και σύμφωνα μ' αυτό η φωτιά μπήκε (από τους δολοφόνους της σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα)  στις επτά και μισή τα απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου. Η ώρα προκύπτει από την ανάλυση των ανέμων που επικρατούσαν στη λίμνη Τριχωνίδα από το μεσημέρι και μετά.

Και εδώ προκύπτει ένα τεράστιο κενό πέντε ωρών, καθώς η τελευταία κάμερα την εντόπισε ζωντανή με το αυτοκίνητό της στις 2 και εννιά το μεσημέρι του Σαββάτου.
«Επιβάλλεται να μάθουμε πού βρισκόταν, αν βρισκόταν στο συγκεκριμένο μέρος, αν βρισκόταν κάπου αλλού», λέει ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής.
Στην έκθεση αναφέρεται ότι η Λαγούδη ουσιαστικά στριμώχτηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου όταν μεταφέρθηκε εκεί νεκρή. Λόγω του ύψους της ,1.80,δεν χωρούσε στα καθίσματα.
Οι αστυνομικοί τη βρήκαν ξαπλωμένη με το δεξί πόδι πάνω στο κάθισμα και στο αριστερό στο πάτωμα πίσω από τη θέση του συνοδηγού. Οι δράστες, λέει το πόρισμα, αφού την έβαλαν σε αυτή τη στάση, στη συνέχεια σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπατση, έβαλαν μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού το μπιτόνι και μια τιρκουάζ λεκάνη τα οποία, παρά την πυρκαγιά, ήταν άθικτα. Εσκεμμένα η εστία φωτιάς ήταν μόνο μια στη θέση του οδηγού.
Τα νέα στοιχεία δίνουν πια μία σαφή εικόνα στο τι συνέβη στην άτυχη γυναίκα την ημέρα που πέθανε στην παραλία Φωτμού .
Όπως λέει ο κύριος Γκουρμπάτσης: «Στο τόπο της πυρκαγιάς έμειναν ίχνη που μαρτυρούν τι έγινε. Ένας άνθρωπος που θέλει να αυτοκτονήσει πάει και αυτοπυρπολείται, δεν περιμένει 4 ώρες. Τα στοιχεία ενισχύουν την εγκληματική ενέργεια».
Η Ειρήνη Λαγούδη, σύμφωνα με τη νέα έκθεση, διαπληκτίστηκε με το άτομο ή τα άτομα που κατά πιθανότητα είναι και οι δολοφόνοι. Υπάρχει ακαταστασία στο αυτοκίνητο που δεν δικαιολογείται παρά μόνο αν έχει προηγηθεί καυγάς.
Ο δράστης εσκεμμένα έκλεισε τον ανεμιστήρα του αυτοκινήτου, ενώ δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τον Πραγματογνώμονα, να μιλάμε ακόμα και για εμπρηστή πάθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου