Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Σόιμπλε: Δεν αποκλείεται η Βρετανία να μείνει στην ΕΕ

Την ελπίδα ν’ αναθεωρήσει η Μεγάλη Βρετανία την απόφασή της και εντέλει να μην αποχωρήσει από την ΕΕ, εκφράζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και νυν πρόεδρος της γερμανικής Βουλής Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όπως μεταδίδει η Deutche Welle.

Ο Β. Σόιμπλε δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ν’ αναθεωρήσει τελικά το Ηνωμένο Βασίλειο την απόφαση αποχώρησής του από την ΕΕ.
«Ασφαλώς και συνεχίζω να έχω ελπίδες ότι οι Βρετανοί θα παραμείνουν στην ΕΕ», επισημαίνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών σε δηλώσεις του προς τις εφημερίδες του δημοσιογραφικού ομίλου Funke.
Oπως σημειώνει, μετά την απόπειρα δηλητηρίασης του ρώσου διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στο Σάλσμπερι, οι Βρετανοί αντελήφθησαν «πόσο καλό είναι να μην βρίσκεται κανείς μόνος στον κόσμο».

«Αισθάνονται την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη»
Οι Βρετανοί αισθάνονται τώρα την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και αναγνωρίζουν ότι «η Ευρώπη λειτουργεί», λέει ο Β. Σόιμπλε.
Πολλές χώρες της Δύσης κατηγόρησαν ευθέως τη Μόσχα για ανάμειξη στην υπόθεση Σκριπάλ, προχωρώντας σε δεκάδες απελάσεις ρώσων διπλωματών.
Οι Βρετανοί σκέφτονται ήδη εάν είναι «πραγματικά έξυπνο» να εγκαταλείψουν την ΕΕ, προσθέτει ο Σόιμπλε.
«Στο μεταξύ, έχουν συμφωνήσει με τις άλλες χώρες-μέλη σε μεταβατική περίοδο και θέλουν να παραμείνουν περίπου ως έχουν τα πράγματα μέχρι το 2020».
Η αντίστροφη μέτρηση, πάντως, έχει αρχίσει αφού απομένει ακριβώς ένας χρόνος για το Brexit.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου