Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Κηδεία Στήβεν Μ. Ζαχαρούλη 48 χρονών

Απόψε είναι το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Στήβεν Ζαχαρούλη, υιού του Γεώργιου Ζαχαρούλη και της αείμνηστης Ιωάννας Παρίση-Ζαχαρούλη.
Ο Στήβεν ήταν προϊστάμενος στα σούπερ μάρκετ Demoulas και απεβίωσε αφού έδωσε πολύμηνη μάχη με την επάρατο (καρκίνο στο πάγκρεας).
Ήταν μέλος της κοινότητας της Αγίας Τριάδος στο Lowell, μέλος του Συλλόγου Λακώνων Λεωνίδας και του Συλλόγου Φάρος. Επίσης μέλος του Sportsman Club και είχε μαύρη ζώνη στο καράτε, 4ου βαθμού.
Ήταν αντιπρόσωπος της 3ης περιφέρειας της πόλης Chelmsford.
Εκτός από τον πατέρα του αφήνει πίσω τα αδέλφια του: Σωτήριο Γεώργιο Ζαχαρούλη, σύζυγο αυτού Gail, από το Chelmsford, Αντώνιο Ζαχαρούλη, σύζυγος αυτού Brian από την Αριζόνα, και Μιχάλη Ζαχαρούλη, σύζυγο αυτού Gabriella και πολλούς άλλους συγγενείς.

Η σορός του θα είναι εκτεθειμένη σε λαϊκό προσκύνημα σήμερα, Δευτέρα, 26 Μαρτίου, 2018, 4:00μμ-8:00μμ στο νεκροπομπείο BLAKE CHELMSFORD FUNERAL HOME, 24 Worthen St., CHELMSFORD.. Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα αύριο Τρίτη στις 10:00πμ στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος, Holy Trinity Hellenic Orthodox Church, 62 Lewis St., Lowell.
Αντί ανθέων μπορείτε να κάνετέ δωρεά στο Zaharoolis Scholarship Fund c/oTD Bank 41 Drum Hill Rd., Chelmsford, MA 01824.
Αιωνία σου η Μνήμη Steven M. Zaharoolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου