Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Κηδεία Στήβεν Μ. Ζαχαρούλη 48 χρονών

Απόψε είναι το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Στήβεν Ζαχαρούλη, υιού του Γεώργιου Ζαχαρούλη και της αείμνηστης Ιωάννας Παρίση-Ζαχαρούλη.
Ο Στήβεν ήταν προϊστάμενος στα σούπερ μάρκετ Demoulas και απεβίωσε αφού έδωσε πολύμηνη μάχη με την επάρατο (καρκίνο στο πάγκρεας).
Ήταν μέλος της κοινότητας της Αγίας Τριάδος στο Lowell, μέλος του Συλλόγου Λακώνων Λεωνίδας και του Συλλόγου Φάρος. Επίσης μέλος του Sportsman Club και είχε μαύρη ζώνη στο καράτε, 4ου βαθμού.
Ήταν αντιπρόσωπος της 3ης περιφέρειας της πόλης Chelmsford.
Εκτός από τον πατέρα του αφήνει πίσω τα αδέλφια του: Σωτήριο Γεώργιο Ζαχαρούλη, σύζυγο αυτού Gail, από το Chelmsford, Αντώνιο Ζαχαρούλη, σύζυγος αυτού Brian από την Αριζόνα, και Μιχάλη Ζαχαρούλη, σύζυγο αυτού Gabriella και πολλούς άλλους συγγενείς.

Η σορός του θα είναι εκτεθειμένη σε λαϊκό προσκύνημα σήμερα, Δευτέρα, 26 Μαρτίου, 2018, 4:00μμ-8:00μμ στο νεκροπομπείο BLAKE CHELMSFORD FUNERAL HOME, 24 Worthen St., CHELMSFORD.. Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα αύριο Τρίτη στις 10:00πμ στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος, Holy Trinity Hellenic Orthodox Church, 62 Lewis St., Lowell.
Αντί ανθέων μπορείτε να κάνετέ δωρεά στο Zaharoolis Scholarship Fund c/oTD Bank 41 Drum Hill Rd., Chelmsford, MA 01824.
Αιωνία σου η Μνήμη Steven M. Zaharoolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου