Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Η ιστορική πόλη Λόουελ Μασαχουσέτης τίμησε την 25η Μαρτίου


Τρίτη, 27 Μαρτίου, 2018Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Απελευθέρωση της Ελλάδος από τους Τούρκους. Φωτογραφία: Δημήτρης Ματθαίος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Απελευθέρωση της Ελλάδος από τους Τούρκους γιόρτασε για 108η φορά η Ομογένεια της ιστορικής πόλης του Λόουελ.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Δοξολογία που αναπέμφθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος. Παρέστησαν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη κ. Στράτος Ευθυμίου, ο επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος κ. Γεώργιος Μπεχράκης, ο ομογενής δήμαρχος του Λόουελ κ. Βασίλειος Σαμαράς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλης Καυκάς. Επίσης, συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες του Ελληνικού Ημερήσιου Σχολείου της κοινότητας της Αγίας Τριάδος ντυμένοι με τις εθνικές ελληνικές τους στολές.
Στη συνέχεια, σχηματίσθηκε πομπή από τον ναό της Αγίας Τριάδος με επικεφαλής πάντοτε τους μαθητές του Ελληνικού Σχολείου με πορεία προς το Δημαρχείο. Εγιναν δύο στάσεις στα μνημεία των πρώτων Ελλήνων μεταναστών και των πεσόντων αγωνιστών στους πολέμους, όπου έγινε κατάθεση στεφάνων και επιμνημόσυνη δέηση.
Η παρέλαση κατέληξε στο Δημαρχείο, στα προπύλαια του οποίου έγινε η καθιερωμένη γιορτή η οποία συμπεριλάμβανε ομιλίες, μηνύματα, χαιρετισμούς, επίσημες διακηρύξεις και την έπαρση της ελληνικής σημαίας στον ιστό του Δημαρχείου.

Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Απελευθέρωση της Ελλάδος από τους Τούρκους. Φωτογραφία: Δημήτρης Ματθαίος

Ο δήμαρχος του Λόουελ κ. Βασίλειος Σαμαράς εξέδωσε Διακήρυξη για την 25η Μαρτίου και έπλεξε το εγκώμιο του Ελληνισμού.
Την εκδήλωση στα προπύλαια του δημαρχείου του Λόουελ παρουσίασε ο κ. Γιώργος Μπεχράκης, ενώ χαιρετισμούς και μηνύματα απηύθυναν ο δήμαρχος κ. Σαμαράς, ο γενικός πρόξενος κ. Στράτος Ευθυμίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλης Καυκάς, ο οποίος προσκάλεσε όλους να συμμετάσχουν στην παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας, η οποία θα γίνει στη Βοστώνη την Κυριακή 22 Απριλίου. Δύο μαθητές του Ελληνικού Σχολείου απάγγειλαν επίκαιρα ποιήματα.
Στη συνέχεια, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ημερήσιου Σχολείου παρουσίασαν εορταστικό πρόγραμμα για τη διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Απελευθέρωσης της Ελλάδος από τους Τούρκους, στο κοινοτικό κέντρο της Αγίας Τριάδος, το οποίο βρίσκεται εν αγαστή με το κτίριο του Ημερήσιου Σχολείου.

Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Απελευθέρωση της Ελλάδος από τους Τούρκους. Φωτογραφία: Δημήτρης Ματθαίος
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου