Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Σάββατο, 31 Μαρτίου, 2018

  • Ανακοίνωση για την αθώωση του Ευάγγελου Μαρινάκη από τον Άρειο Πάγο σχετικά με τις ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες που του είχαν αποδοθεί για το ποδόσφαιρο, εξέδωσε ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής», σημειώνοντας ότι εξέφραζε τη βεβαιότητα για την αθώωσή του πριν από αρκετούς μήνες.
  • Στη σύλληψη 50χρονου αστυνομικού και ενός 43χρονου που εξαπατούσαν πολίτες σε αγοροπωλησίες αυτοκινήτων μέσω του διαδικτύου προχώρησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.
  • Στο στόχαστρο της Τουρκίας βρίσκεται για μια ακόμα φορά το Καστελόριζο, καθώς οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεσμεύουν την περιοχή νότια του νησιού για άσκηση με πραγματικά πυρά.
  • O υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ διέψευσε ότι προχώρησε σε οποιαδήποτε άλλη άτυπη ενημέρωση πέραν της δήλωσης που έκανε μετά το τέλος του νέου γύρου διαπραγματεύσεων για το θέμα του ονόματος.
  • Η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) από το 2013 διοργανώνει ετησίως το Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, με σκοπό την προβολή και αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας της ΠΑ, μέσω της ανταλλαγής γνώσεων και εκμετάλλευσης καινοτόμων ιδεών.

Κόσμος

  • Το Συμβούλιο Ασφαλείς των Ηνωμένων Εθνών θα συνεδριάσει απόψε προκειμένου να συζητήσει την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας, κατόπιν αιτήματος του Κουβέιτ, όπως ανέφεραν διπλωματικές πηγές.
  • Συνεργάτης της Μπριζίτ Μακρόν κατέθεσε μήνυση για «κλοπή ταυτότητας», αφού διαπίστωσε ότι άγνωστοι ζητούσαν «χάρες» από διάφορες επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας το όνομά του.
  • Σε έκτακτη επέμβαση ανοικτής καρδιάς χρειάστηκε να υποβληθεί ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, έπειτα από πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια αντικατάστασης βαλβίδας.
  • Η ταχύτατη βελτίωση της υγείας της Γιούλια Σκριπάλ είναι ένδειξη ότι δεν δηλητηριάσθηκε με Novichok, αλλά με ουσία που παρασκεύασαν οι Βρετανοί, υποστηρίζει ρώσος εμπειρογνώμων.
  • Ένας Βρετανός στρατιωτικός, που μετείχε σε επιχείρηση του αμερικανικού στρατού εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία σκοτώθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

Οικονομία

  • Χρυσές δουλειές έκανε ένα περίπτερο στην Αρτα. Φρόντιζε μάλιστα μεγάλο μέρος από τα έσοδα που έβαζε στα ταμεία του να τα κρατά κρυφά από τα μάτια της Εφορίας. Για διάστημα πέντε ετών κατάφερε να κρύψει 2,3 εκατομμύρια ευρώ.
  • Ανοίγει στις 2 Απριλίου ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» με αιτήσεις για ακίνητα από την Αττική και το Νότιο Αιγαίο.
  • Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία ρύθμισης για κόκκινα και μη εξυπηρετούμενα δάνεια του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας η οποία θα προσφέρει στην δυνατότητα στους 81.715 δανειολήπτες να διευθετήσουν οριστικά τις υποχρεώσεις τους και μάλιστα με ευνοϊκούς όρους.
  • Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο το ΔΝΤ να απαιτήσει τη μείωση του αφορολογήτου ορίου από το 2019, αντί του 2020 που είχε προγραμματιστεί. Η κίνηση αυτή αναμένεται να επιφέρει διπλή επιβάρυνση, αφού από το 2019 θα μειωθούν και οι συντάξεις.

Αθλητισμός

  • Στο τάιμινγκ που υποδέχεται η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 1 Απριλίου, 19:30, NS1) όλα μοιάζουν να συνηγορούν υπέρ της, εκτός από την παράδοση… Το κίνητρο (κατάκτηση τίτλου), το ρόστερ, η παρουσία του κόσμου αποτελούν σημεία υπεροχής για την Ενωση έναντι του Τριφυλλιού που διάγει την πιο πολυτάραχη σεζόν της ιστορίας του. Από τα προηγούμενα όμως 58 αθηναϊκά ντέρμπι που φιλοξενήθηκαν στο ΟΑΚΑ «πρασίνισαν» τα 28. Δηλαδή ποσοστό 48,27%.
  • Ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς απάντησε μέσω facebook στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, για δηλώσεις του τελευταίου σχετικά με τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα επεισόδια της Τετάρτης, όταν οπαδοί του Ολυμπιακού ξυλοκοπήθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ, έξω από το ξενοδοχείο που επρόκειτο να μιλήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
  • Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο χείλος του GREXIT, λόγω του «δικού μας» Γραμμένου, ο υιός Σαββίδης δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα με ανάρτηση instagram που εμπλέκει τον Δημήτρη Μελισσανίδη με «βόμβες»!
  • Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών της ΑΕΚ, κυρίως για την ικανότητα του να εμφανίζεται στα ντέρμπι, όταν όπως λέμε «η μπάλα καίει». Εκεί, ο Αργεντινός έχει «ξελασπώσει» ουκ ολίγες φορές την Ένωση, όμως ένας αντίπαλος όχι μόνο κατάφερε να τον κρατήσει μακριά από τα γκολ, αλλά δεν τον άφησε να χαρεί ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.
  • Στην ΑΕΚ θα παραμείνει ως το 2020 ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Ουκρανός αμυντικός υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο χρόνια, ενώ στη συμφωνία υπάρχει οψιόν για ανανέωση ενός ακόμα έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου